Vooruitblik

DELFT - Zondag staat de Delftse derby Full Speed - DHL op het programma. Bezoekend trainer René Slegtenhorst blikt vooruit.

- Hoe staan jullie ervoor?
"We hebben aan een puntje genoeg om ons te plaatsen voor de kampioenspoule en we hebben daarvoor drie wedstrijden. Ik ben ervan overtuigd dat dat gaat lukken, maar Full Speed zal het ons zondag niet cadeau geven."

- Hoe schat je jullie kansen in?
"De afgelopen seizoenen is het meestal zo geweest dat zij een keer wonnen en wij een keer. Het zijn natuurlijk wel de leukere potjes. Voetballende ploegen zoals zij liggen ons beter dan bepaalde andere ploegen uit de competitie. Ik denk dat het een leuke pot wordt."

- Blijf je komend seizoen nog bij DHL?
"We zijn in gesprek en de intentie is er om door te gaan, al zijn er wel enkele nadelen. We hebben een smalle groep en dat is zeker in geval van blessures en schorsingen lastig. We zitten met het eerste elftal in een overbruggingsperiode, maar daarbuiten is de club volop in bloei."

- Waar baseer je dat op?
"We zijn de op één na grootste vereniging van Delft en de accommodatie wordt grondig opgeknapt. Daarnaast komt er vanuit de jeugd genoeg aan."

Meer berichten
 
CustomHtml_1