Naaiatelier Narcis is de one-stop-shop voor al uw kledingvragen.
Naaiatelier Narcis is de one-stop-shop voor al uw kledingvragen.

Naaiatelier Narcis: kledingreparatie en stomerijservice

kijk op de wijk

Als het met stof te maken heeft kan Ahmad van Naaiatelier Narcis er wel mee overweg. Of je nu een nieuwe tas wilt, kleding wilt laten verstellen of je gordijnen op maat wil hebben, Ahmad doet het vlot, goed, professioneel en betaalbaar.

Die mooie jurk waar de zoom niet helemaal goed meer van is. Die fijne broek die nèt niet meer past. En die lekkere jas waar helaas de rits van hapert: te vaak gooien we goede kleding zo maar weg. Zonde, want een professionele kleermaker als Ahmad kan dit soort dingen prima herstellen. Ahmad heeft al vele jaren ervaring als kleermaker en opende in maart vorig jaar Naaiatelier Narcis (vernoemd naar zijn dochter) aan de Hof van Delftlaan 76. "U kunt bij mij terecht voor het repareren en laten verstellen van kleding", vertelt hij, zittend achter één van zijn naaimachines. "Denk aan tailleren, het langer of korter maken van broekspijpen of mouwen, kleine reparaties, zomen, of het inzetten van een nieuwe rits." Zeker als het wat duurdere kleding betreft is dat zeker de moeite waard; "Maar mensen komen ook met hun lievelingskleren die ze niet willen missen." Behalve repareren of verstellen maakt Ahmad desgewenst ook nieuwe kleding voor mannen, vrouwen en kinderen.: "vooral voor mensen met een afwijkende maat is het fijn om betaalbare kleding op maat te hebben."

Bijzondere opdrachten
Maar Ahmad heeft meer in zijn mars. Als het met stof te maken heeft kan hij er mee overweg. "Ik maak bijvoorbeeld ook tassen en kussens. Ik heb ook wel eens laarzen korter gemaakt, want ik kan ook met leer werken, en zelfs een paardendek of een bootzeil is geen probleem." Een TU-student die een baret nodig heeft, of een professor die een toga zoekt? Ook daar draait Ahmad zijn hand niet voor om. En zelfs het bekleden van stoelen of banken ligt binnen zijn expertise: "Het enige nadeel is dat ik daar eigenlijk te weinig ruimte voor heb." En nu we het toch over interieur hebben: Een belangrijk onderdeel van Ahmad's werk is het op maat maken van gordijnen en vitrage. En dat alles snel en goed, want vakmanschap staat bij hem voorop. Daarnaast biedt Naaiatelier Narcis ook een stomerijservice; u levert uw kleding in en twee dagen later heeft u het brandschoon weer terug. Kortom: Naaiatelier Narcis is de one-stop-shop voor al uw kledingvragen. Ahmad wil ook graag iets beteken voor mensen die de deur niet uit kunnen/willen. Op afspraak is het halen en brengen van stomerij goederen en thuis afspelden van verstel/reparatie werk, gordijnen, etc. mogelijk. Vraag er gerust naar! Ontdek wat Ahmad voor u kan doen en ervaar de kwaliteit en de expertise van de echte vakman!