De jubilarissen van DSV Full Speed proosten op een nieuw sportjaar
De jubilarissen van DSV Full Speed proosten op een nieuw sportjaar

Jubilarissen bij DSV Full Speed gehuldigd

sport

DELFT - De Nieuwjaarsreceptie van D.S.V. Full Speed begon informeel met een onderling toernooi van alle senioren.

Na afloop van het toernooi was er een gezamenlijke maaltijd met alle deelnemers van het toernooi. Er werd volop gesmuld van de verschillende soorten hutspot met bijpassende vleesgerechten.

Om 20.30 uur begon de formele receptie met als eerste de beste wensen van de voorzitter Sjaak Lispet voor alle aanwezigen.
De voorzitter benadrukte nogmaals dat de vereniging D.S.V. Full Speed een gezonde vereniging is en dat we binnenkort enkele beachvolleybalvelden aan gaan leggen op het al mooie complex. Het hoogtepunt van de toespraak van Sjaak Lispet was dat hij nog minimaal drie jaar voorzitter blijft. Er waren deze receptie ook twaalf jubilarissen. Een prachtig aantal met als hoogtepunt het 80-jarige lidmaatschap van 'ouwe' Frans Hogervorst. De jubilarissen zijn:
-25 jaar lid: Stefan de Koning, Paul van de Sande, Ron Verhaar, Frank Verhaar.

-40 jaar lid: Hugo Derwort, Johan Koeleman.

-50 jaar lid: Nico Nederpel, Frans Hogervorst, Hans Turkenburg, Marcel Besse, Kok Makkus.

-80 jaar lid: 'ouwe' Frans Hogervorst.

Chapeau voor 'ouwe' Frans Hogervorst die in de periode 1946-1960 in totaal 225 wedstrijden in het 1e elftal van D.S.V. Full Speed speelde en in die periode ook 54 keer scoorde. Daarnaast is hij ook nog twee keer trainer geweest van D.S.V. Full Speed. In het seizoen 1977-1978 was Frans trainer en wist hij kampioen te worden, zodat D.S.V. Full Speed promoveerde naar de 3e klasse van de KNVB. In de periode 1982-1985 was Frans ook weer drie seizoenen trainer van D.S.V. Full Speed en in zijn 2e seizoen werd D.S.V. Full Speed wederom kampioen.