<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Il Tartufo is favoriet bij bezorgers

DELFT - Bezorgers kiezen hun favoriete restaurants en bekronen ze met de eerste Riders Awards. Deliveroo reikt de eerste Rider Awards van Nederland uit.

Het platform heeft een enquête onder bezorgers uitgezet om hun favoriete restaurants te kiezen in elke stad waar Deliveroo actief is. Il Tartufo heeft in Delft de Rider Award gewonnen. In totaal hebben meer dan 290 bezorgers gestemd op de restaurants waarmee ze graag samenwerken en worden 14 prijzen (één per stad) in het hele land uitgereikt.

De enquête
Deliveroo werkt al ruim 3 jaar elke dag samen met duizenden bezorgers én de favoriete restaurants om heerlijke maaltijden te leveren bij veel klanten in het land.
Een prettige samenwerking tussen restaurants en bezorgers is essentieel voor het goed bezorgen van maaltijden bij de klant. Vanuit die gedachte is het idee ontstaan om bezorgers te vragen naar hun favoriete restaurants. En om de restaurants die goed scoren bij bezorgers extra aandacht te geven.

De resultaten
De reacties waren zeer gevarieerd. Bezorgers konden restaurants nomineren op basis van de 'algemene ervaring' (vriendelijkheid, service, duidelijkheid over wachttijden) en op basis van 'pluspunten voor bezorgers' (kortingen, gratis drankje of iets kleins te eten, comfort van de wachtruimte). In Delft kreeg Il Tartufo een Rider Award.

Fabio Cappellano, eigenaar van Il Tartufo in Delft:
"Wat een mooi compliment. Ik ken Deliveroo vanuit Dubai. Ook daar is het een groot succes, dus wilde ik graag met hen samenwerken. We hebben er vele vaste klanten bij.
Wij zien elke bezorger die ons bedrijf binnenkomt als een klant. Als de bezorger tevreden is, dan straalt hij dit uit naar de klant wanneer onze maaltijden bezorgd worden."

Ruud Stift

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>