Delft Fringe #13, het belooft weer een leuk spektakel te worden in het Rietveld Theater.
Delft Fringe #13, het belooft weer een leuk spektakel te worden in het Rietveld Theater.

Rietveld Theater vol leuke voorstellingen

cultuur

Er staat weer heel wat te gebeuren in het Rietveld Theater aan het Rietveld 49, de benedenverdieping. Allereerst Delft Fringe #13 op zaterdag 19 januari: een verrassende avond met drie voorstellingen door Sophie Stravens, Isabella Chapel en Siebe Palmen! Het begint om 20.30 uur.
En iedere derde zondag van de maand is het 'dejazz'. Er wordt dan echte jazz gespeeld en er worden verschillende jazz-muzikanten uitgenodigd om met elkaar muziek te maken in verschillende combinaties. De eerstvolgende keer is weer op zondag 20 januari, met als aanvangstijdstip 20.30 uur.
The sound of Withlof Pump up the volume. Dat staat op zaterdag 26 januari op het programma. Withlof vrij vertaald: mét liefde is een Delftse improvisatietheatergroep. Deze brengt mét liefde theater zonder vooraf bepaald script. De voorstelling op zaterdag 26 januari begint om 20.30 uur.
En dan natuurlijk de 6+ voostelling Fat Boys van het Ministerie van Onverrichter Zaken. Fat Boys is een voorstelling over kinderen die niet passen binnen het systeem en hun eigen weg zoeken om te overleven. Het is een feest van woorden, van nieuwsgierigheid en levenslust. Een komedie met een randje. Op zondag 27 januari vanaf 15.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.rietveldtheater.nl.