<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Tulpenbollen planten met kinderen van de Max Havelaar
Tulpenbollen planten met kinderen van de Max Havelaar (Foto: )

Het jaar in vogelvlucht II

Een inkijkje in het drukke schema van de burgemeester. Deel twee van een turbulent jaar, in dagboekvorm bijgehouden op haar Facebook-pagina.

-22 oktober: "Op de eerste dag van het Herfstreces nog een korte terugblik op afgelopen week. De laatste week voor het reces was -zoals gebruikelijk- goed gevuld met veel mooie activiteiten. Zo was ik maandag uitgenodigd door het netwerk voor vrouwelijke ondernemers Dea Dia om te spreken over vrouwelijk leiderschap. Diezelfde middag had ik de eer de nieuwe locatie van scale-up Physee op de TU Campus te openen. Een prachtig jong Delfts bedrijf dat 'powerwindows' maakt, ramen die energie opvangen die vervolgens weer benut kan worden voor andere dingen."

-26 november: "Vanochtend samen met kinderen van de Max Havelaarschool tulpenbollen geplant... en nu maar rustig wachten. Een picobello idee van #DelftBloeit!"

-17 december: "Alles begint al een beetje in het teken te staan van het naderende kerstfeest. Afgelopen week was het Lichtjesavond, een heel groot succes, met dank aan De Burgemeesters, ondernemers, alle vrijwilligers en de mensen die zorg dragen voor onze veiligheid. Het was heel druk in Delft, maar desondanks verliep alles prima. Dit weekend was er het Stedelijk Kerstconcert van onze eigen Delftse Zangkoren, in de Maria van Jessekerk. Een feestelijk gebeuren met veel zangtalent! Tot slot vond gisteren de Rotary Santa Run plaats. Meer dan 500 (!) mensen deden mee. Het opgehaalde geld werd gisteren overhandigd aan Delftse Vakantie Activiteiten en de KinderAcademie Delft, twee prachtige doelen! En complimenten voor de Rotary Delft!"

-22 december: "Na de heel drukke laatste weken van het jaar is het nu dan toch bijna Kerst, heerlijk! Een tijd om even tot rust te komen, tijd voor bezinning, voor goede gesprekken, veel lezen, lekker lang tafelen met vrienden en familie. De komende twee weken ben ik dan ook even uit de lucht."

-31 december/1 januari: "Het nieuwe jaar is relatief rustig begonnen. De brandweer moest een aantal keren uitrukken en de politie moest hier en daar optreden, maar dat leidde niet tot opvallende situaties. We kunnen concluderen dat -behoudens een aantal vernielingen, beschadigingen- de jaarwisseling goed is verlopen. Vele Delftenaren, vrijwilligers en de medewerkers van de politie, brandweer, medici en toezicht & handhaving hebben van de jaarwisseling met elkaar een mooi feest gemaakt. Mijn dank hiervoor.
Ik wens iedereen een gezond en voorspoedig 2019. Samen maken we Delft, ook in het nieuwe jaar! Ik hoop velen van u te zien op de door de ondernemers en gemeente georganiseerde Delftse Nieuwjaarsborrel op De Markt, zaterdag 5 januari. U bent van harte welkom!"

Ruud Stift

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u gestemd voor Europese Parlementsverkiezingen ?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>