Vorige winnaars Jan Koster (2014) en Roy van den Akker, zanger bij LA The Voices (2015). Wie krijgt dit jaar de 'Huug'  in handen?
Vorige winnaars Jan Koster (2014) en Roy van den Akker, zanger bij LA The Voices (2015). Wie krijgt dit jaar de 'Huug' in handen?

De stembussen gaan bijna sluiten!

Wie wordt de 'Bekendste Delftenaar 2018'?

DELFT - Het uur van de waarheid is bijna aangebroken. Maandag 31 december is de laatste dag waarop gestemd kan worden op uw eigen favoriete 'Bekendste Delftenaar'.

Door Ruud Stift

Laat uw stem niet verloren gaan! U heeft geregeld het lijstje van de 100 Bekendste Delftenaren voorbij zien komen. Echter, hier hoeft u niet uit te kiezen als u dat niet wilt. Stem op een Delftenaar naar keuze en katapulteer hem of haar de nieuwe lijst in. Het nieuwe klassement wordt zondag 6 januari bekend gemaakt. Dan weten we ook of burgemeester Marja van Bijsterveldt van de troon gestoten is of niet. Stemmen kan via de website www.delftopzondag.nl of op Facebook.

Terugblik
Het jaar 2018 is voorbij gevlogen. Wat is het afgelopen jaar allemaal voorgevallen in Delft? Ook op internet vindt u een terugblik op een roerig jaar.

Meer berichten
 
CustomHtml_1