Longpunt Buurthuis Wippolder

DELFT - Dinsdag 8 januari 2019 is er weer een Longpunt dat wordt verzorgd door Dhr. R. van der Putten, kaderarts astma / COPD en mw. J. de Zeeuw, longverpleegkundige.

Het thema is dan: "Ziektelastmeter: gebruik door huisarts en longverpleegkundige". U bent van 14.00 uur-16.00 uur weer van harte welkom bij Longpunt Delft op de nieuwe locatie in het Buurthuis Wippolder, Professor Krausstraat 50, 2628 JN te Delft.
Longpunt is een initiatief van het Longfonds(voorheen Astmafonds) in samenwerking met verschillende zorgverleners uit de regio en vrijwilligers, die vanuit eigen ervaring weten hoe het is om te leven met longproblemen.

Chronisch
Longpunt is een maandelijkse ontmoetingsplaats voor mensen met een chronische longziekte (onder andere astma of COPD), hun familie en zorgverleners. Zij zijn welkom bij Longpunt Delft om informatie te krijgen én hun ervaringen te delen.
Tijdens de maandelijkse Longpunt bijeenkomsten spreken steeds verschillende zorgverleners. Zo ontstaat er een breed informatieaanbod voor longpatiënten. De gratis bijeenkomsten van Longpunt Delft vinden elke tweede dinsdag van de maand plaats. Bezoekers worden verzocht geen luchtjes te dragen. Bereikbaar met openbaar vervoer: Bus lijn 55. Mail voor verdere informatie naar longpuntdelft@longfonds.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1