Het door DEGRO Stukadoors gerenoveerde plafond in het nieuwe pand van De Sleutelspecialist (Foto: Koos Bommelé)
Het door DEGRO Stukadoors gerenoveerde plafond in het nieuwe pand van De Sleutelspecialist (Foto: Koos Bommelé)

Bij DEGRO Stukadoors staat kwaliteit voorop

DELFT - Twee jaar geleden nam Menno Dessens DEGRO Stukadoors over van zijn vader Theo. Menno is trots op het bedrijf. "Wij staan bekend om onze kwaliteit en deskundig advies en uiteraard doe ik er alles aan om dat zo te houden."

DEGRO Stukadoors verzorgt stukadoors,- saus- en schilderswerk voor zowel bedrijven als particulieren in Delft en omgeving. Maar het bedrijf doet meer. Dessens: "Klanten kunnen ons ook inschakelen voor restauratiewerk of interieuradvies."
DEGRO Stukadoors werkt met zeven vakmensen, die goed bekend staan bij de klanten. "We hebben een vak waarbij we rommel maken. Het is daarom belangrijk netjes te werken. Je wilt niet met schoenen vol stukwerk door het huis of, erger nog, door de hele straat lopen. Onze mensen werken zorgvuldig en ruimen alle rommel netjes op."
DEGRO Stukadoors gebruikt alleen de beste materialen en verfsoorten. Dessens: "Ik vind het vooral mooi om met de modernste materialen oude plafonds of gevels in ere te herstellen. Onlangs hebben we bij de Sleutelspecialist in Delft, die verhuisde naar een statig pand in de binnenstad, het plafond gesloopt en volledig gerenoveerd. Dat plafond had prachtige lijsten, die met de sloop verdwenen. Wij hebben in diezelfde stijl nieuwe lijsten ontworpen en aangebracht. Daarmee hebben we het plafond z'n oude glorie teruggegeven." Een ander project waar DEGRO Stukadoors met trots aan werkt, is de renovatie van het oude bankgebouw aan het Noordeinde waar tegenwoordig MOJO Concerts is gevestigd. "Dat pand was hard toe aan een opknapbeurt. We herstellen niet alleen de plafonds en muren binnen, maar ook de buitengevel in oude stijl, ook weer met moderne technieken."
Direct bellen met DEGRO dus voor vakkundig stuk- en schilderwerk: 06 14426798.

Meer berichten
 
CustomHtml_1