Sjoerd Wolders weg bij Hudito Dames 1

DELFT - Sjoerd Woelders is per direct gestopt als hoofdcoach van Hudito Dames 1.

Aan het begin van dit seizoen is de samenwerking voortvarend gestart met als doel de volgende stappen in het groeiproces van de dames te kunnen zetten. Gedurende de eerste helft van het seizoen is er een verschil van inzicht ontstaan over de samenwerking tussen het team en de begeleidingsstaf. Daarbij hebben alle betrokkenen zich naar vermogen
ingezet om dit verschil van inzicht te overbruggen.

Sommige verschillen bleken helaas onoplosbaar en daarmee is besloten de samenwerking per direct te stoppen, zodat alle betrokkenen vrij zijn om afzonderlijk en met een nieuwe start aan een sportieve en succesvolle toekomst te werken.
Totdat een nieuwe hoofdcoach is gevonden, zijn trainer Niels Lemmers en teammanager Suzanne van Kinderen het eerste aanspreekpunt van Hudito Dames 1. Na elf competitiewedstrijden staat Hudito Dames 1 met 11 punten op de tiende plaats in de 1e klasse, met een min of meer 'veilige' voorsprong van 7 punten op nummer elf, de dames van Roomburg. De dames van Dordrecht staan op de laatste, twaalfde stek, met 0 uit 11.
De Hudito Heren 1, uitkomend in de overgangsklasse, lijken volgend seizoen op een lager niveau te moeten acteren. Ze bungelen na elf wedstrijden troosteloos onderaan met een schamel puntenaantal van twee. Het gat naar 'veilig' is 12 punten, dus ook de heren spelen volgend jaar in de 1e klasse.

Meer berichten
 
CustomHtml_1