Manager Patrick van den Berg bij de Suzuki Ignis in de showroom.
Manager Patrick van den Berg bij de Suzuki Ignis in de showroom.

Met Auto Nassau knallend het nieuwe jaar in

DELFT - Breng je de auto in het jaar 2019 in onderhoud bij Auto Nassau, ook dan ben je zo weer thuis.

De voortreffelijke tramverbinding blijft namelijk helemaal hetzelfde als in 2018. Met de tramhalte voor de deur, ben je echt zo weer in je vertrouwde stulpje. "Of je maakt gewoon gebruik van één van onze leenauto´s of leenfietsen", zegt manager Patrick van den Berg.

Suzuki Service Dealer
Auto Nassau is een Suzuki Service Dealer. Dit houdt in dat het bedrijf alle modellen Suzuki nieuw in de showroom heeft staan. Op de bovenverdieping is steevast ruimte voor een stuk of 25 top occasions. En er is natuurlijk de werkplaats waarin helemaal volgens de voorschriften reparaties en onderhoud aan Suzuki kan worden uitgevoerd.

Top occasions
"We gaan gewoon knallend het nieuwe jaar in en als het even kan met een nieuwe Suzuki", zegt Van den Berg. "Bij het merk Suzuki heb je ruime keuze in alle segmenten, van compact tot en met een ruime SUV. Heb je wat minder te besteden, dan is er dus die selectie top occasions. De meeste zijn nog niet ouder dan drie jaar en hebben dus de volledige fabrieksgarantie."

Garantie en pechhulp
Deze occasions hebben ook allemaal zes maanden BOVAG-garantie, hebben nog een jaar APK en je krijgt hem mee met afleverbeurt. "En de mensen van onze werkplaats staan te allen tijde klaar voor reparaties, mocht dat eventueel nodig zijn", gaat hij verder. "Koop je een Suzuki, dan krijgt de auto periodiek een VOS-onderhoudsbeurt, met daarbij inbegrepen de Suzuki Mobiliteitskaart. Met die kaart ben je 24 uur per dag en 7 dagen per week verzekerd van hulp bij pech onderweg."
De werkplaats kan overigens reparaties en onderhoud uitvoeren aan alle merken auto´s, dus niet alleen Suzuki. "Service, onderhoud en reparaties en met de Mobiliteitservice word je op ieder moment van de dag geholpen. Mocht de auto onverhoopt dienst weigeren..."

Leuk jaar 2018
Auto Nassau kijkt terug op een leuk jaar. "Er is goed gesleuteld en we krijgen positieve berichten van klanten", zegt Van den Berg. In het tevredenheidsonderzoek van Suzuki over 2018 is de Suzuki Service Dealer van Delft heleboel bovenin geëindigd als het gaat om de tevredenheid omtrent de dienstverlening. "In de jaren dat wij nu op die organisatie zijn overgestapt, merken we dat steeds meer mensen kiezen voor Suzuki. Zowel qua verkoop als onderhoud. Veel gaat tegenwoordig via het internet en dat is een landelijke aangelegenheid."

De lokale dealer
En hij gaat verder: "Je ziet dat mensen die een Suzuki kiezen en buiten hun woonplaats kopen, graag wel bij de lokale dealer langs gaan voor reparaties en onderhoud. Als wat kleiner bedrijf staan we altijd voor de mensen klaar. Al gaat het om een band of een kapot lampje, dat is klaar terwijl je wacht. We willen dat onze klanten snel en veilig weer de weg op kunnen. Ook hebben we een uitstekende samenwerking met grotere bedrijven, zoals Suzuki Kees Balvert in Ypenburg en Monster."

Begin het jaar goed met een bezoek aan Auto Nassau, goed bereikbaar aan de Lagosweg in Tanthof-West.

Auto Nassau
Lagosweg 9
2622 CZ Delft
(015) 256 87 79
www.suzukidelft.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1