De Eindejaarsbijeenkomst bij OPEN was druk bezocht.
De Eindejaarsbijeenkomst bij OPEN was druk bezocht.

015NOW = interactief op weg naar meer inkomen

Algemeen

Diverse informatiebijeenkomsten staan op het programma in januari, waarin men meer te weten kan komen over het aanbod van 015NOW.

De informatiebijeenkomsten staan gepland op de vrijdagochtend 4, 11 en 18 januari. Deze vinden plaats in het WestCord Hotel Delft en aanmelden kan via contact@015now.nl.
De trajects zullen weer van start gaan in februari 2019 en die zijn al bijna vol. Belangstellenden moeten dus wel snel zijn om zich nog aan te kunnen melden. Meer informatie is te vinden op www.015now.nl/015now-is-er-voor-jou.

Eindejaarsbijeenkomst
015NOW hield medio december zijn eindejaarsbijeenkomst bij OPEN met huidige, voormalige en toekomstige deelnemers van het traject voor mannen en vrouwen zonder inkomen. Ook ZZP'ers waren welkom bij het event van 015NOW. Ze kregen de kans om door middel van een interactief programma de sfeer van 015NOW te proeven en met de aanwezige gasten en geïnteresseerden te netwerken. Een professionele fotograaf maakte portretten voor LinkedIn profielen en CV's. Dit was ook een goed moment voor een terugblik op de oprichting van Stichting 015NOW dit jaar en de mooie resultaten van de twee ChallengeTeams die op persoonlijke ontdekkingsreis en zoektocht naar inkomen gingen.

Diverse Delftse bedrijven
In 2018 heeft 015NOW gebruik gemaakt van de aanwezige overvloed aan ruimte bij diverse Delftse bedrijven. Na de zomer werd het genoemde hotel de thuisbasis van 015NOW. In de samengestelde ChallengeTeams zijn de deelnemers met verschillende achtergronden met elkaar aan de slag gegaan. Ook in 2019 zullen er ChallengeTeams gevormd worden. Dit intensieve veertienweekse traject is op maat gemaakt en vindt plaats op vrijdagochtenden. De eerste groep begint op 1 februari. Deelnemers gaan met elkaar aan de slag, leren veel van elkaar en ontdekken hun onbenut potentieel. Ze krijgen tools om weer de regie in hun leven te nemen, carrière-opties te inventariseren en krijgen toegang tot een veel breder netwerk.

Nieuwkomers in het Engels
Begin februari biedt 015NOW voor het eerst een traject voor nieuwkomers in het Engels aan op de maandagavond. Individuele coaching is mogelijk in het Nederlands en Engels op diverse vlakken. Ook zullen er meerdere inspiratiesessies georganiseerd worden.