Patricia Nouws en Juultje Wiegman van Grando Keukens.
Patricia Nouws en Juultje Wiegman van Grando Keukens. Foto: Lucinda Sterk

Warme tinten en zwarte kranen bij Grando

Algemeen

DELFT - De komende dagen brengen we met zijn allen heel wat dagen door in de keuken. Er komen drie, vier, soms wel vijfgangendiners op tafel. Maar je kookt nog lekkerder in een mooie keuken. Daar hebben ze bij Grando keukens wel verstand van! Al jaren levert Marc Bartels met zijn team keukens in de regio Delft. Sinds vier jaar kun je ook voor badkamers terecht bij Grando.

Patricia Nouws werkt al 12 jaar met veel plezier bij Grando. "We hebben een enthousiast team dat in een huiselijke sfeer de klanten ontvangt. We geven interieuradvies op maat voor elk budget. Daarbij kijken we ook naar de vloeren, muren en verlichting, want het totaalplaatje moet kloppen. De klanten krijgen een 3D-tekening mee zodat ze een goed beeld hebben van het eindresultaat."

Zwart
Ook in 2019 gaat Grando door met mooie eigentijdse ontwerpen. "Mensen willen meer warmte in de keuken", vertelt Patricia. "Natuurtinten, warme tinten, maar ook weer fris. Daarnaast zijn zwarte elementen gecombineerd met hout erg in trek. Bijvoorbeeld zwarte kranen voor in de keuken maar ook voor in de badkamer. De marmerlook doet het ook erg goed en grote platen tegen de badkamermuur in plaats van aparte tegels."

Wow-effect
Om de wensen van de klant zo goed mogelijk te vangen, vraagt het team van Grando hun klanten om een moodboard te maken. "Ongeacht het budget kunnen we dan de sfeer creëren waar de klant naar zoekt", vertelt Patricia. "Zo kunnen we voor iedereen dat wow-effect bereiken."
Grando levert niet alleen aan particulieren, maar ook aan bedrijven en studentenhuizen. Iedereen die tijdens de bereiding van het kerstdiner denkt: 'Deze keuken is aan vervanging toe', zou in het nieuwe jaar eens langs moeten gaan bij Grando.