Bij Living-Plaze slaag je gegarandeerd, nu met mooie kortingsprijzen
Bij Living-Plaze slaag je gegarandeerd, nu met mooie kortingsprijzen

Topkwaliteit tegen lage prijs bij Living-Plaza

Algemeen

Delft is een nieuwe meubelzaak rijker: Living-Plaza. Bij de winkel aan Leeuwenstein 15 kunt u terecht voor banken, stoelen, eethoeken, salontafels, woonaccessoires en nog veel meer. Kom langs en laat u inspireren!

In september opende Living-Plaza de tweede vestiging in Nederland. In Beverwijk is de winkel al talloze jaren een bekend gezicht. Eigenaar S. El Ghafil is trots op de nieuwe aanwinst. "We zijn er heel erg blij mee. Het is prachtig ingericht en we hebben er alle vertrouwen in dat iedereen hier kan slagen."
El Ghafil benadrukt de lage prijzen van de nieuwe zaak. "We kunnen alles leveren wat andere meubelzaken ook bieden, maar dan tegen een veel scherpere prijs. Dat komt omdat Living-Plaza een echt familiebedrijf is en we alles zelf doen. Door de lage huur- en personeelskosten kunnen we de prijzen laag houden! Dat betekent topkwaliteit voor een scherpe prijs!"
Heeft u het perfecte bankstel gevonden in de showroom, maar is ie net iets te breed? Bij Living-Plaza wordt alles met zorg op maat en helemaal naar uw wens gemaakt. U kunt uw bankstel aan laten passen op tal van gebieden. Zo vindt u altijd een bank die bij u past. U kiest zelf voor uw zitdiepte, armleuningen, zithoogte, rughoogte, poten, zitcomfort, uitvoeringen, bekleding en kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Met meer dan dertig verschillende leveranciers uit heel Europa biedt Living-Plaza een breed en verrassend assortiment. Of u nu van klassiek of modern houdt, of graag de allerlaatste trends volgt, in de showroom van 800 vierkante meter is altijd iets te vinden in uw prijsklasse en naar uw wens. Living-Plaza biedt bovendien een uitstekende service en bezorgt gratis. Speciaal voor de feestdagen heeft Living-Plaza nu extra aantrekkelijke aanbiedingen, met kortingen tot wel 60%. Een bezoekje waard dus!