Aad de Beus doet nog op 'ouderwetse' manier zaken met zijn bedrijf
Aad de Beus doet nog op 'ouderwetse' manier zaken met zijn bedrijf

Geen gedoe bij Keukensale.com

Algemeen

DELFT - In de keukenbranche is het door allerlei ondoorzichtige 'acties' en cadeaus lastig om je te onderscheiden.

Alhoewel, de Delftse ondernemer Aad de Beus, eigenaar van Keukensale.com op de Schieweg, is het hier in ieder geval níet mee eens:
"Zolang je gewoon vertelt hoe alles zit, zonder allerlei vage kortingsacties en ander gedoe, dan begrijpen mensen dat echt wel. Ik ben dus héél erg blij dat de grote ketens op de meubelboulevards nog steeds de koop-of-ik-schiet manier hanteren!", glimlacht De Beus.

Jungle
Helaas is het daardoor nog steeds een jungle in keukenverkoopland en dat maakt het voor mensen moeilijk om de goede keuze te maken. Op onze vraag hoe hij hier dan zelf mee omgaat, antwoordt hij resoluut:
"Ik ben en blijf gewoon mijzelf, iemand die geïnteresseerd is in mensen. In informele gesprekken leer je elkaar veel beter kennen dan met een vooraf ingestudeerd verkoopriedeltje. Bij Keukensale werken we nog gewoon heel ouderwets."

Buurtsuper
"Je kunt ons vergelijken met een buurtsuper waar de eigenaar zijn klanten kent en herkent. Samen met mijn vrouw Nathalie en onze nieuwe medewerkster Mildred ben ik voor alles verantwoordelijk, van verkoop tot en met het moment dat onze klanten blij gebruik maken van hun keuken. Dus ook voor de vakkundige montage, maar dat laat ik uitvoeren door professionele Delftse onderaannemers.
Onze klanten weten vooraf exact waar ze aan toe zijn, we vertellen meteen wat de keuken en installatie exact kost. Wel zo makkelijk voor hen én voor ons!

ADRES: Keukensale.com
Schieweg 93B
2627 AT Delft (t.o. MAKRO)
Tel.: 015-3649541