Verkoopadviseur Robert den Toom bij de nieuwe aanwinst in de showroom.
Verkoopadviseur Robert den Toom bij de nieuwe aanwinst in de showroom.

Jeep blijft in ontwikkeling: nu met de vernieuwde Jeep Wrangler

Algemeen

YPENBURG - De ontwikkelingen bij Jeep staan niet stil. Kortgeleden werd de vernieuwde Renegade gepresenteerd. Nu is het de beurt aan de vernieuwde Wrangler.

De Wrangler modeljaar 2019 is nu te bewonderen bij Preuninger Haagland in Ypenburg. "Een geheel vernieuwde auto", zegt verkoopadviseur Robert den Toom. "Hoewel er uiterlijk niet eens zo heel veel aan de auto veranderd lijkt te zijn."
Het gaat in dit geval dus om een subtiele facelift, niet alleen van de buitenkant, maar ook van het interieur. "De Jeep Wrangler is leverbaar als twee- en vierdeurs", gaat Den Toom verder. "En de vierdeurs uitvoering is zowel met geel als grijs kenteken leverbaar."
De Wrangler is het boegbeeld van Jeep. Nu volledig nieuw ontworpen, zonder afbreuk te doen aan zijn zeer herkenbare iconische ontwerp. Met een duidelijke knipoog naar de Willy´s MB uit 1941: de geknepen buitenste sleuven van de grille. "Wat is overgebleven is zijn onovertroffen terreinvaardigheid", zegt Den Toom. "Maar dat alles in combinatie met meer luxe, gebruik van hoogwaardige materialen en een onderstel dat zich nu ook beter thuis voelt op de openbare weg. Met motoren die nog meer recht doen aan het model."
Het gevoel van vrijheid is in geen enkele auto zo groot als in een Jeep Wrangler. Was dat gevoel van vrijheid voorheen alleen vormgegeven in de vierdeurs Jeep Wrangler Unlimited, voortaan staat daar dus een tweedeurs Wrangler naast in de showroom. En die biedt datzelfde gevoel van vrijheid. De nieuwe Jeep Wrangler is voorzien van een tweetal nieuwe motoren. Bij de introductie is de 2.2D dieselmotor met 200 pk leverbaar. In het eerste kwartaal van 2019 zal er ook een 2.0T benzinemotor met 272 pk beschikbaar zijn. Beide motoren zijn gekoppeld aan een automatische transmissie met acht versnellingen. Voor de Nederlandse markt zijn dus de tweedeurs Wrangler en de vierdeurs Wrangler Unlimited beschikbaar. Als vanouds zijn er drie uitrustingsniveaus, namelijk de Sport, Sahara en Rubicon.

Preuninger Haagland
Laan van Waalhaven 417
2497 GM Den Haag-Ypenburg
(070) 307 39 50
www.preuninger.nl