Kom ook naar de Kerstbrunch bij Abtswoude Bloeit!
Kom ook naar de Kerstbrunch bij Abtswoude Bloeit!

Kerstbrunch in Abtswoude Bloeit

Algemeen

DELFT - Op maandag 24 december 2018 om 11.30 uur organiseert de Boodschappen & Uitjesdienst van Delft voor Elkaar een kerstbrunch in Abtswoude Bloeit. Deze middag is bedoeld voor ouderen die door fysieke beperkingen niet meer goed uit de voeten kunnen of eenzaam zijn en het fijn vinden om met anderen iets te ondernemen. Bent u ook van de partij?


Gezelligheid
Vier kerst dit jaar met Delft voor Elkaar en geniet 24 december met gelijkgestemden van een uitgebreide kerstbrunch. Natuurlijk met overheerlijke kerststol. Dit keer gesponsord door bakker van Roon. Er is alle gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, na te tafelen of een spelletje te doen. Denk aan sjoelen, rummikub, scrabble, mens erger je niet of misschien wel een potje klaverjassen. Doet u ook gezellig mee?

Vervoer
Niet iedereen is in staat om op eigen gelegenheid te komen. Omdat er veel animo is heeft Stichting Doel aangeboden om de Boodschappen & Uitjesdienst Delft te helpen met vervoer. Zij zetten deze dag maar liefst drie extra busjes met chauffeur in. En dat doen zij gratis voor niets. Zo kunnen er nog meer ouderen naar de brunch. Als het nodig is wordt u dus thuis opgehaald en na afloop ook weer netjes thuis gebracht. Twijfel dus niet langer en meldt u snel aan.

Aanmelden en informatie
Deze kerstbrunch is maandag 24 december 2018 van 11.30 – 14.00 uur bij Abtswoude Bloeit. Het adres is Aart van der Leeuwlaan 322 in Delft en de kosten zijn slecht 5 euro per persoon. De laatste mogelijkheid om u aan te melden is donderdag 20 december van 13.00 tot 16.30 uur. Dat kan via 015 – 760 02 13. U bespreekt dan meteen of u op eigen gelegenheid naar de brunch komt of dat u gebruik wilt maken van gratis busvervoer. Aanmelden is noodzakelijk.