Afbeelding
Foto: KOOS BOMMELE

Van der Leeuw Optiek opent Kerst-Café en schenkt Kerstpakketten

advertenties

DELFT - Van dinsdag 18 december tot en met zaterdag 22 december tovert Van der Leeuw Optiek haar zonnebrillenafdeling geheel om in een gezellig Kerst-Café. Zij nodigen hun klanten én iedereen die gewoon behoefte heeft aan een beetje gezelligheid uit om een bezoekje te komen brengen. In lijn met de kerstgedachte deelt Van der Leeuw Optiek deze week ook nog eens 200 kerstpakketten uit aan de Voedselbank voor Delftse gezinnen.

Dit jaar bestaat Van der Leeuw Optiek 50 jaar. Om dit jubileum feestelijk af te sluiten, organiseert Van der Leeuw komende week een uniek Kerst-Café. Een deel van de winkel is daarvoor helemaal omgetoverd in een unieke, sfeervolle kerstambiance. Hier kijkt Van der Leeuw Optiek graag samen met haar klanten terug op het 50-jarig jubileum en proosten ze op een gelukkig 2019. Uiteraard onder het genot van feestelijke versnaperingen voor iedereen die gewoon behoefte heeft aan een beetje gezelligheid. Iedereen is welkom om binnen te stappen voor een heerlijk warme chocolademelk, een kerststolletje of andere feestelijke lekkernijen.


Van der Leeuw deelt uit
Iedereen die een bezoek aan het Kerst-Café brengt, krijgt een lekker kerstpresentje mee.
"Wanneer je 50 jaar bestaat wil je graag iedereen bedanken voor het vertrouwen in de winkel al die jaren", vertelt Rob van der Leeuw, eigenaar van Van der Leeuw Optiek.
"Dit willen we onder meer doen met het Kerst-Café, want wij vinden delen en samen zijn rond de feestdagen extra belangrijk." En niet alleen aan de klanten van de optiekzaak wordt gedacht. Van der Leeuw: "Wij dragen iedereen in Delft een warm hart toe en daarom wilden wij graag iets doen voor de Delftenaar die het iets minder breed heeft. We besloten daarom 200 mooie kerstpakketten samen te stellen en deze aan de Voedselbank te geven." De kerstpakketten worden deze week door de vrijwilligers van de Voedselbank Delft uitgereikt aan deelnemende gezinnen.

50 jaar Van der Leeuw
Op 14 juni 1968 startten Hans en Josephine van der Leeuw als opticien een winkel aan de Koornmarkt in Delft. In 1994 nam zijn zoon, Rob van der Leeuw de zaak over. Inmiddels is het familiebedrijf uitgebreid over vijf monumentale panden.
"Blijven vernieuwen is belangrijk, we moeten onze klanten verrassen op elk gebied", vindt Van der Leeuw. Deze week doen ze dat met de opening van het Van der Leeuw Kerst-Café, waarbij ook oprichter Van der Leeuw Senior aanwezig zal zijn om u fijne kerstdagen te wensen. "Kom vooral gezellig langs om samen met ons te proosten op een prachtig mooi 2019!"

Tijden Kerst-Café
Het Van der Leeuw Kerst-Café is geopend van dinsdag 18 december tot en met zaterdag 22 december tijdens de reguliere openingstijden van Van der Leeuw Optiek (Koornmarkt 84):

Dinsdag 18 december:
09.00u – 18.00u
Woensdag 19 december:
09.00u – 18.00u
Donderdag 20 december:
09.00u – 18.00u
Vrijdag 21 december:
09.00u – 18.00u en 19.00u – 21.00u
Zaterdag 22 december:
09.00u – 17.00u

Het Kerst-Café bij Van der Leeuw gaat deze week open!