Afbeelding

Kerstlunch voor gasten Inloophuis Debora

Algemeen

DELFT - Dat Albert Heijn XL maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan moge duidelijk zijn.

AH voorziet inloophuis Debora al jaren van heerlijke koffie, maar filiaalmanager Erik Michielsen wilde dit jaar nog iets extra's doen.

Kerstlunch
Spontaan ontstond het idee bij Erik om alle gasten van Inloophuis Debora uit te nodigen voor een kerstlunch midden in de prachtige, nieuwe AH XL aan de Martinus Nijhofflaan in Delft. Een ludieke actie, waar ruim 40 kankerpatiënten gehoor aan hebben gegeven.

Vrijwilligers
De tafels werden gedekt en samen met het team van AH en vrijwilligers van Debora werd het een daverend succes. Iedereen genoot intens van alle heerlijkheden die AH te bieden heeft en dat zijn er nogal wat!

Een paar reacties van gasten:
"Fantastisch, AH wist bij deze lunch zelfs super goed om te gaan met mijn anti-kanker/orthomoleculaire dieet. Ik heb nooit geweten dat de AH XL zoveel voor mij, met mijn dieet, in huis heeft."

"Zomaar midden in de AH. Dit zullen we nooit meer vergeten. Wat een bijzonder en warm initiatief".

Sponsoring
Ook Magda den Dulk van Inloophuis Debora was diep onder de indruk. Ze maakt van de gelegenheid gebruik om AH nogmaals te bedanken voor de jarenlange sponsoring van koffie voor het inloophuis en de mooie samenwerking. "Namens alle gasten van Debora: Dank, dank, dank, AH XL Delft."

Adressen:

*AH XL, Martinus Nijhofflaan 7, Delft
Telefoon: 015-2562382
*Inloophuis Debora, Aart van der Leeuwlaan 9, Delft
Telefoon: 015-2572767