De KIA ProCeed, de sportiefste uit de Ceed-modellenreeks.
De KIA ProCeed, de sportiefste uit de Ceed-modellenreeks.

De nieuwe KIA ProCeed: het complete programma

Algemeen

De sportiefste uitvoering uit de nieuwe Ceed-modelreeks is de ProCeed. De KIA ProCeed is leverbaar als GT-Line, GT-PlusLine en als highperformance GT.

De standaarduitrusting van de ProCeed is automatisch heel rijk. En dat voor een model waarvan de prijzen beginnen bij 30.995 euro. Vanaf het einde van het eerste kwartaal van 2019 staat de ProCeed in de showroom. Voor de KIA ProCeed is er een benzineprogramma beschikbaar met vier motoren. Eerst is er de 1.0 T-GDi (88 kW/120 pk), de nieuwe 'Kappa' 1.4 T-GDi (103 kW/140 pk) en - exclusief voor de ProCeed GT - de krachtige 1.6-literT-GDi met een vermogen van 150 kW/204 pk).
Dieselen kan ook in de KIA ProCeed. Dan zit er de geheel nieuwe 1.6 CRDi Smartstream-dieselmotor met een vermogen van 100 kW/136 pk onder de motorkap. Deze dieselmotor voldoet aan de strenge Euro 6d-temp milieu-eisen. De nieuwe Kia ProCeed biedt een bagageruimte van maar liefst 594 liter (VDA): 50 procent meer dan de vijfdeurs hatchback. Hiermee is de ProCeed ook ruimer dan diverse stationwagons uit hogere segmenten. Hoewel de inhoud van de bagageruimte in de Ceed Sportswagon met 625 liter nóg groter is, is de Kia ProCeed naast sportief ook een praktische shooting break. Net als elke andere KIA wordt ook deze geleverd met Zeven jaar óf 150.000 kilometer garantie.

KIA Autohaag Zeeuw
www.autohaagzeeuw.nl
/vestigingen/kia-delft/