Verkoopadviseur Roy Waaijer in de vernieuwde showroom van Fiat Professional.
Verkoopadviseur Roy Waaijer in de vernieuwde showroom van Fiat Professional.

Fiat Bedrijfswagen Dagen: sla nog even je slag met fiscaal voordeel

Algemeen

YPENBURG - Bij Preuninger Haagland vinden in deze laatste decemberweken de Fiat Bedrijfswagen Dagen plaats.

Voor de ZZP'ers en bedrijven in het MKB kan het aantrekkelijk zijn om nog voor het einde van het jaar een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen. Zeg je Preuninger Haagland, dan zeg je onder meer Fiat. Het van oorsprong Delftse bedrijf is natuurlijk de Fiat- en Alfa Romeo-dealer bij uitstek, maar daar zijn later diverse andere merken bij gekomen. Zoals Jeep, Mitsubishi, Hyundai en een merk als Abarth. De bedrijfswagen-rijders zijn welkom in de vestiging Kerketuinen en in de onlangs geheel vernieuwde showroom van Fiat Professional in de vestiging in Ypenburg.

De showroom
Daar staan de drie modellen bedrijfswagens van Fiat netjes opgesteld, te weten de Talento, Dobló en de Ducato. Tijdens de Fiat Bedrijfswagen Dagen gelden kortingen tot 8.500 euro op de geselecteerde voorraadmodellen. "De éénmansbedrijven en bedrijven in het MKB kunnen nog voor het einde van het jaar gunstig een nieuwe bedrijfswagen aanschaffen", zegt verkoopadviseur Roy Waaijer. "Vooral die groep kan fiscaal in 2018 nog voordeel of winst behalen. Die moeten even wakker geschud worden vanwege de mogelijke investeringsaftrek voor 2018. Maar daarvoor kunnen ze het beste hun eigen boekhouder raadplegen."

Fiat Talento
Als ondernemer wil je het nieuwe jaar goed beginnen, Preuninger Haagland heeft alles in huis om het nieuwe jaar te starten. "Voor deze groep zijn de Talento en de Dobló heel geschikt", gaat Waaijer verder. "De Talento is er nu als Pro Editie, met als motorisatie een 125 pk biturbo. Deze auto heeft drie zitplaatsen voorin, is standaard voorzien van een navigatiesysteem, cruisecontrol en een trekhaak. Deze bedrijfswagen wordt rijklaar afgeleverd voor 18.500 euro exclusief BTW en BPM."

Fiat Dobló
De Dobló is leverbaar vanaf 12.995 euro exclusief BTW en BPM. Ook een driezitter en dat is uniek in zijn klasse. Met een zuinige, maar snelle 105 pk dieselmotor en in diverse lengtes leverbaar. "Tijdens de Bedrijfswagen Dagen geldt voor alle modellen een Financial Lease mogelijkheid met 3,9 procent rente. Liever Full Operational leasen? Dit regelen wij via onze eigen leasemaatschappij AP Lease", aldus Waaijer. "De derde bedrijfswagen, de Ducato, leent zich volledig voor complete aanpassing aan de wensen en eisen van de betreffende firma. Er staan zoals altijd de nodige voorraadmodellen, maar natuurlijk bent u welkom om de Ducato volledig te configureren naar uw wensen."

Maatwerkoplossingen
Preuninger Haagland is dé bedrijfswagenspecialist. Het bedrijf biedt alle maatwerkoplossingen van trekhaak tot complete inrichtingen. Preuninger Haagland kan zowel een éénmanszaak van dienst zijn als een grote fleetsale afhandelen. Alle dieselmotoren in de bedrijfswagens van Fiat voldoen aan de nieuwste milieu-eisen en ondervinden geen enkele hinder in milieuzones in binnensteden.

Preuninger Haagland
Laan van Waalhaven 417
2497 GM Den Haag-Ypenburg
(070) 307 39 50
www.preuninger.nl