<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl

DES A2 rekent af met Vriendenschaar uit Bodegraven

De korfballers van DES A2 moesten afgelopen weekend aantreden voor hun eerste echte thuiswedstrijd in de Hoornbloem in Den Hoorn.

Na een succesvol veldseizoen had DES A2 er veel zin in tegen de dames en heren van Vriendenschaar uit Bodegraven. Na vijftien seconden scoorde DES A2 al het eerste punt en Jet was de afmaker. Wat een begin!
Daarna volgden snel nog een tweetal punten door Chiara en Ezra, voordat Vriendenschaar iets terug kon doen. Het mocht echter niet baten, want via Immanuel en Brian liep DES A2 nog verder uit. Toen ging het iets meer gelijk op, doordat zowel DES A2 als Vriendenschaar enige malen scoorden. Door de strafworp van Ezra en de score van Jet werd het 7-4, voordat DES A2 weer verder kon uitlopen tot een mooie 9-4 bij rust. De laatste twee scores waren van Ezra en Brian via een strafworp gemaakt.

Na rust
De dames en heren van DES A2 kwamen met maar één doel uit de kleedkamer: nog meer punten maken en nog minder punten tegen te krijgen. Dat lukte, want via waar een scorefestijn werd het uiteindelijk 19-4, voordat Vriendenschaar weer iets terug kon doen. De punten werden gescoord door Immanuel, Vyenne (2x), Teun, Chiara (3x), Ezra, Jet en Elian.
Na dat ene tegenpunt, de 19-5 om precies te zijn, scoorden Chiara, Jet en Teun nog en werd het dus uiteindelijk 22-5.
Een overwinning met als topscorer Chiara, en bovendien iedereen van DES A2 op het scorebord. De teamprestatie met de heerlijke overwinning als resultaat, maakte dat Vriendenschaar puntenloos teruggestuurd werd naar Bodegraven.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>