Afbeelding
Foto: KOOS BOMMELE

Sportfondsen Delft-Kerkpolder blij met Rodi Signing

Algemeen

DELFT - Frans Alebregtse, manager bij Sportfondsen Delft-Kerkpolder BV, is verguld met de nieuwe bestickering op de vers geleasde Nissan NV200. Een klusje dat bij Rodi Sign & Print in prima handen bleek te zijn.

"Toen ik Peter Jonkers Both van Rodi Setup Signing om een offerte vroeg, hoefde ik niet lang te wachten. Binnen een uur had ik hem al in mijn mailbox, inclusief een waarheidsgetrouwe sfeerimpressie. Een week later was de klus al geklaard en nu rijdt Menno van Hassel, ons manusje-van-alles, met de prachtig 'gecustomizede' bus in de rondte.

Beheer
Hij rijdt dagelijks naar de locaties die wij in beheer hebben, zijnde Zwembad Kerkpolder, Sporthal De Buitenhof en alle andere 17 gymnastieklokalen in Delft, voor onderhoud of herstel- en schoonmaakwerkzaamheden.
Het busje is pas in de lease vanaf eind oktober, dus hij is nog zeer okselfris. En met de nieuwe bestickering: ons logo, en een verwijzing naar alle sportlocaties die te huur zijn via onze BV, ziet de Nissan er nog gelikter uit!

Service
Ze hebben echt prima werk geleverd, ik kan niet anders zeggen. Snelle service en een prijs/kwaliteit verhouding die er niet om liegt. Gewoon goed tegen een acceptabel bedrag. Sterker nog, ik zou iedereen die ook een auto of iets anders bestickerd of beprint wil hebben aanraden om met Rodi Print & Sign in zee te gaan gaan.
Ik weet vanuit mijn professie wel een paar dingen over mensen aansturen, maar Peter en zijn team? Die sturen ook altijd aan op een prachtig mooi afgeleverd product, daar kun je van op aan!"

Adres:
Sportfondsen Delft-Kerkpolder BV, Kerkpolderweg 1, Delft
Tel.: 015-2565801 of mail:
sportbedrijfdelft@sportfondsen.nl