Kerstmarkt in dorpskerk Pijnacker

advertenties

PIJNACKER - Als de Sint zijn biezen heeft gepakt, is het tijd voor Kerst. In de Dorpskerk in Pijnacker beginnen ze dan ook direct met een oergezellige Kerstmarkt! De pas opgeknapte kerkzaal wordt omgebouwd tot een knusse markt met gezellige kraampjes en sfeervolle muziek.

De Kerstmarkt van de Dorpskerk is befaamd om het grote aanbod Kerststukjes. Maar ook om de ambachtelijke kaarsen, sokken, shawls en andere dingen die je warm houden, naast de hoge kwaliteit aan groenten en fruit en de uitgebreide horecamogelijkheden. Lekker met een kop dampende chocolademelk struinen langs de kraampjes van de snuffel- en boekenmarkt. Op de Kerstmarkt van de Dorpskerk in Pijnacker kunt u ook de allermooiste en allerbeste Nordmann kerstbomen kopen.
Gedurende de markt zal van tijd tot tijd het uit 1830 stammende Knipscheerorgel worden bespeeld. Dit orgel is eind oktober na een jaar durende renovatie opnieuw in gebruik genomen en speelt zoals nooit tevoren! Omdat de renovatiekosten nog niet volledig zijn gedekt, zal de volledige opbrengst van de Kerstmarkt hieraan worden besteed. Met het kopen van een lot voor de verloting maakt u bovendien kans op een heel mooi Kerstarrangement! De Kerstmarkt in de Dorpskerk aan de Koningshof 3 in Pijnacker wordt gehouden op vrijdag 7 december van 15.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 8 december van 09.30 uur tot 15.00 uur. Op zaterdag kunt u ook overheerlijke oliebollen kopen.