Bezoek de informatieavond over Daltononderwijs bij het Sint Stanislascollege!
Bezoek de informatieavond over Daltononderwijs bij het Sint Stanislascollege!

Informatieavond Stanislascollege Dalton Delft

Algemeen

DELFT - Het Stanislascollege Dalton Delft, één van de zes scholen van 'het Stanislas' geeft op dinsdagavond 27 november een informatieavond voor ouders van leerlingen uit groep 7 en 8. De informatieavond start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

Het vertrouwde Stanislascollege biedt nu als eerste middelbare school in Delft het bekende Daltononderwijs op mavo- en havo niveau. In de kleine, gezellige school wordt leerlingen volop persoonlijke aandacht en structuur geboden. Daarnaast krijgen leerlingen de kans om zich breed te ontwikkelen. Dat zie je bijvoorbeeld aan alle culturele en creatieve activiteiten die tijdens en buiten de lessen organiseren worden georganiseerd.

Prettig
Kortom, dit is een hele fijne school waar leerlingen prettig zult werken op weg naar een mavo- en/of havo diploma én waar zij zich ook persoonlijk sterk ontwikkelen.

Tijdens de informatieavond wordt uitgelegd wat 'Dalton' inhoudt en hoe Dalton in het onderwijs wordt vormgeven.

Chromebooks
Ook kunnen ouders allerlei vragen stellen over bijvoorbeeld de begeleiding, de brugklas en het werken met de Chromebooks: het plannen van de opdrachten in je digitale leeromgeving. Via internet kunnen de leerling, zijn ouders en zijn leraren altijd deze planning bekijken. Samen met een mentor wordt dan regelmatig de voortgang en planning van het schoolwerk besproken.

Informatie
De locatie waar de informatieavond plaats vindt, is het gebouw van Stanislascollege Dalton Delft aan het Reinier de Graafpad 1.
Telefoon: 015-750 60 40.
E-mail: dalton@stanislascollege.nl

Zie: www.stanislascollege.nl/dalton