Afbeelding

Energie in kleur en vorm bij Op Hodenpijl

Algemeen

SCHIPLUIDEN - Een selectie van de schilderijen van Jos van de Veerdonk is nog te zien en te ervaren tot en met zondag 2 december bij Op Hodenpijl in Schipluiden. De schilderijen zijn ook te koop.

Het lege doek vraagt om een ontmoeting met energie in kleur en vorm. Flow, heldere levendige kleuren, contrast en vorm, ieder vanuit een eigen karakter flirtend om aandacht. Schilderijen met een weldaad aan perspectief, galactische vergezichten, helende ingrediënten en energie…pure magie. De schilderijen van Jos schilderijen brengen licht en energie in je huis of bedrijf!

Jos van de Veerdonk:
"Energie, intuïtie en creatie zijn belangrijke elementen in mijn leven. Door de jaren heen zichtbaar gemaakt door muziek, fotografie, werk en de mensen om me heen. Sinds we in 2016 naar Warnsveld verhuisd zijn, lijkt het alsof passie er opeens een nieuwe vorm bij gevonden heeft. Ik werd aangeraakt door deze olieverftechniek met veel diepte en intense kleuren. Ik heb me er in ondergedompeld en kan en wil er gewoon niet meer mee stoppen.

Ontdekkingsreis
Ieder schilderij is voor mij een ontdekkingsreis. Op weg naar het antwoord op wat er wil ontstaan in het moment. Door de energie in het moment met mijn eigen (helende) energie en intentie te benaderen ontstaat er een unieke expressie in de ruimte. Ik voeg meestal ook kristallen of zaden in de structuur van een schilderij toe om de (helende) intentie er van te ondersteunen.

Meer informatie
Op www.veerdonkart.nl vindt je meer informatie over de schilderijen van Jos van de Veerdonk, over het schilderen in opdracht en zijn andere activiteiten. Neem eens een kijkje op de site, maar vooral: bezoek de expositie!