Energiek, levendig en enthousiast zingt Code B over de dilemma's van het leven en de liefde.
Energiek, levendig en enthousiast zingt Code B over de dilemma's van het leven en de liefde.

Culture Clash Festival in het Cultuurlab

Algemeen

Delft - Op zaterdagavond 24 november vindt de tweede editie van Het Culture Clash Festival plaats in het Cultuurlab aan de Brabantse Turfmarkt 9.

Dit festival is Cultuurlab op zijn scherpst, want het experiment staat centraal. De tweede editie komt met een compleet nieuw programma en deze keer in 2 zalen! De toegang is gratis! Aanvangstijd is 19.30 uur, maar de zaal is al open vanaf rond 19.15 uur.
Wie mag je op 24 november verwachten? Energiek, levendig en enthousiast zingt Code B over de dilemma's van het leven en de liefde. Volksdans-groep Nitsamin brengt het programma: Breughel.Zo Hollands als wat. Leanne is een jonge zangeres die optreedt onder de naam Leanne Serena. Met haar pure en zuivere stem weet Leanne de emotie als geen ander op haar publiek over te brengen. Het Delfts Toneelgezelschap (DTG) brengt de korte eenhaps-cracker: op reis. Als de reiskoorts eenmaal heeft toegeslagen, is het verstand definitief vertrokken... DTG wordt gevolgd door Toneelgroep Elf. Zij brengt twee scènes uit Puntwederik van de onlangs overleden cartoonist Peter van Straaten. Silent Waffle Party is Een energieke indierockband met een stevige live reputatie. Deze band bouwt gegarandeerd een feestje. En dan is er Cabaret (althans, zoiets). Marianne Nan brengt het programma: Wie heeft er trek in een krentebol? Als je dit hebt ondergaan, zul je definitief in staat zijn, zowel je eigen leed, als ook het wereldleed geheel te vergeten. Hidden Doors is een Rotterdamse Blues-Rockband. Hun Muziek kan op verschillende manieren worden beschreven, maar is het best te typeren als energiek, dromerig en poëtisch. En dan is er tenslotte het debuur van Klezmerband.Stil zitten bij deze muziek kan wellicht, zo laat op de avond, maar is niet waarschijnlijk.
Cultuurlab is een vrij nieuw podium in Delft. Als non-profit-instelling willen zij een zeer laagdrempelig cultuur-aanbod tot stand brengen voor de gehele Delftse bevolking.