Onder begeleiding van 'boombaard' Jan de boom in!
Onder begeleiding van 'boombaard' Jan de boom in!

Sportief de boom in!

Algemeen

DELFT - Boomklimmen was tot voor kort voorbehouden aan kinderen, maar niet te hoog! en boomverzorgers maar nu is deze spannende, inspannende en ontspannende activiteit ook voor normale mensen ter beschikking.

Geniet van de volle natuur en van de volledige rust hoog boven in de boom. Een half uur in de boom heeft op de meeste mensen hetzelfde effect als uren yoga of een week vakantie. Een soort boomknuffelen op hoogte.
Boomklimmen geeft een sterk gevoel van vrijheid. Boomklimmen is mindfull. Het brengt je hoofd tot rust en versterkt zowel je focus als je besluitvaardigheid. Boomklimmen is gezond. Het is 'strekkend' en licht sportief en dus goed voor je lijf. Boomklimmen is duurzaam. Het vergt weinig materiaal en je bent één met de natuur.
Jos van der Marel maakt het onder de noemer Boombaard voor iedereen mogelijk om op een veilige en professionele manier, verzekerd en gezekerd, de boom in te gaan. Met hem kun je letterlijk 'de boom in'.
"Het werkt als therapie. Yoga hoog boven in de boom is heel prettig of voor de gezelligheid met je vrienden, familie of team. In de Delftse Hout of op een locatie die jij graag wil. Het kan in principe in iedere gezonde, sterke boom die op een goede plek staat. Ieder mens is gebaat bij buiten zijn, sportief bezig zijn en af en toe uitwaaien in de natuur. Dat kan stress, ziekte besparen."