Het verkoopteam van Motorhuis Delft, met van links naar rechts Jeroen Teijgeler, Peter Overmeire enBen van Holsteijn. Klaar voor Reverse Black Friday. (foto: ML)
Het verkoopteam van Motorhuis Delft, met van links naar rechts Jeroen Teijgeler, Peter Overmeire enBen van Holsteijn. Klaar voor Reverse Black Friday. (foto: ML)

Black Friday - maar dan reverse - bij Motorhuis Delft

Algemeen

DELFGAUW - Black Friday wordt ook in Nederland steeds meer een vast begrip. Ook bij Motorhuis Delft wordt die dag gehouden, al is het dan wel de variant Reverse Black Friday.

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 23 november. In de Verenigde Staten is dit de dag na Thanksgiving Day. Wanneer de meeste werknemers vrij zijn en wanneer het seizoen van de kerstaankopen wordt ingeluid. In die periode zijn er veel aanbiedingen en acties en tijdens Reverse Black Friday bij Motorhuis Delft zal dat niet anders zijn. Tijdens dit festival staat het merk Citroën centraal en dan met name de modellen C1, C3 en C3 Aircross.

De rollen omgedraaid
Wat houdt Reverse Black Friday bij Motorhuis Delft precies in? "Hierbij draaien wij de rollen om", legt vestigingsmanager Frans Meeuwisse uit. "Wij kopen namelijk uw auto. Natuurlijk zijn we bereid daar een goede prijs voor te betalen en bovendien ontvangt u nog eens 1.000 euro boven op de inruilprijs cadeau." Een opbrengst die niet bedoeld is om een nieuwe auto aan te schaffen. Nee, dit geld stopt u gewoon in uw zak. "De deal is dat u vervolgens met Private Lease in een gloednieuwe Citroën stapt", gaat Meeuwisse verder. "Dat betekent zorgeloos en comfortabel rijden voor een laag maandbedrag. Waarbij onderhoud, verzekering en wegenbelasting zijn inbegrepen!"
Kort samengevat: een mooi bedrag in handen én een nieuwe Citroën. Dat is Reverse Black Friday!
In uw agenda
Black Friday staat dus op 23 november in uw agenda. Maar bij Reverse Black Friday van Motorhuis Delft bent u al vanaf maandag 19 november welkom. De actieperiode loopt bovendien door tot en met zaterdag 24 november. Kom langs en maak een keuze uit de vele modellen die uit voorraad geleverd kunnen worden. "Wilt u liever geen Private Lease, dat kan ook. Dan maken wij een scherpe koop-offerte voor u", aldus Meeuwisse.

Citroën C1
De C1 is de kleine stadsauto van Citroën. Dit model van de Franse autofabrikant kan zich uitstekend meten met de sterke concurrenten in zijn klasse. Wat zijn dan de sterkste pluspunten van deze auto. Onder andere de bovengemiddeld grote bagageruimte en de zeer kleine draaicirkel. Ook het aantal uitvoeringen waarin deze auto beschikbaar is en natuurlijk de zeer scherpe vanaf prijs. Aan de Citroën C1 hangt namelijk een prijskaartje van 11.610 euro.

Citroën C3
Een ander model dat centraal staat bij Reverse Back Friday is de Citroën C3. Een auto met een optimistisch design, met gekleurde accenten en grafische elementen zoals de Airbumps. Opvallend is verder de unieke vorm van de C3, de compacte, wendbare auto, met een beperkte lengte van 3.99 meter. "Hij is bijzonder wendbaar in het stadsverkeer", zegt Meeuwisse. "Met vijf deuren en vijf zitplaatsen is er onder alle omstandigheden gebruiksgemak." De C3 is uitgevoerd met de nieuwe Airbumps. Die geven de auto niet alleen extra karakter, maar beschermen de carrosserie ook met luchtcapsules. Gemaakt van thermoplastisch polyurethaan en bestand tegen invloeden van buitenaf: zonlicht, water, veroudering en krassen. Aan de Citroën C3 hangt een prijskaartje van 15.790 euro.

Citroën C3 Aircross
Het SUV-offensief dat Citroën in 2017 heeft ingezet, dat wordt gerepresenteerd door twee nieuwe modellen. Eerst was er de C3 Aircross. Binnenkort wordt de Citroën C5 Aircross geïntroduceerd. Het eerstgenoemde model staat ook centraal tijdens Reverse Black Friday van Motorhuis Delft. "Deze compacte SUV staat sinds een jaar bij ons in de showroom, met een prijs van bijna twintigduizend euro."

Motorhuis Delft
Exportweg 3
2645 ED Delfgauw
(015) 251 72 30
www.motorhuis.nl/vestigingen/motorhuis-delft/