Het koor in actie.
Het koor in actie.

Uniek koorconcert 'O schöne Nacht'

Algemeen

Nu de dagen korten worden, neemt het Delftse kamerkoor Ars Vocalis concertbezoekers mee op een reis door de nacht.

In het concert 'O schöne Nacht' van 25 november wordt de nacht in liederen en poëzie bezongen. Werken van Brahms, Mendelssohn en Barber staan op het programma. Ook de indrukwekkend mooie Nocturnes van de Amerikaanse componist Morten Lauridsen worden uitgevoerd.
Zoals vaste bezoekers weten, is een concert van Ars Vocalis altijd meer dan alleen zang. Deze keer maken poëzie én schilderkunst deel uit van de reis door de nacht.

Ook treedt pianiste Wakana Shimizu op.

Ars Vocalis is een Delfts kamerkoor. De muzikale leiding is in handen van Takashi Mizumoto, afgestudeerd in koordirectie aan het Conservatorium van Amsterdam. In de afgelopen maanden heeft hij hard gewerkt aan een optimale koorklank. Eén of twee keer per jaar geeft het koor een concert. Na het sfeervolle voorjaarsconcert in Franse stijl is het nu tijd voor een reis door de nacht.
Het concert begint om 16.00 uur in de Oud Katholieke Kerk in de Bagijnhof 21 te Delft. Voor een toegangskaartje betaal je dan 15 euro inclusief koffie of thee. Aan de zaal betaal je 17,50 euro. Kaarten zijn te koop via www.arsvocalis.nl.