Route en tijden intocht Sinterklaas

cultuur

Op 24 november zet Sinterklaas weer voet aan wal, en daar wil jij natuurlijk bij zijn! Kijk in het onderstaande schema waar en wanneer je de goedheiligman kunt ontmoeten!

12.00 uur: Sint en Pieten varen over het Rijn-Schiekanaal naar de Oostsingel (net na de fietsersbrug bij de Tweemolentjeslaan)

12.45 uur: aankomst op de Oostsingel

13.00 uur: aanvang stoet. Deze gaat langs: Oostsingel, Koepoortbrug, Nieuwe Langendijk, Vrouwenregt, Voldersgracht, Camaretten, Hippolytusbuurt westzijde, Voorstraat westzijde, Voorstraat oostzijde, Choorstraat, Vrouw Juttenland westzijde en Voldersgracht.

14.00 uur:         aankomst op de Markt en ontvangst door de burgemeester

14.20 uur:         vertrek Markt. De stoet gaat dan vervolgens langs: Camaretten, Wijnhaven, Oude Langendijk, Burgwal, Beestenmarkt, Kruisstraat, Pynepoort, Bastiaanplein, Vestpoort, Paradijspoort, Molslaan noordzijde, Brabantse Turfmarkt oostzijde, Burgwal zuidzijde

15.30 uur: aankomst op de Beestenmarkt met programma vol liedjes, dansjes en natuurlijk voor iedereen een handje en een luisterend oor.

16.30 uur: vertrek Sint en Pieten.

Over de intocht van Sint en Pieten, maar ook over alle andere activiteiten in de weken erna, is veel meer informatie te vinden op www.sinterklaasdelft.nl. Ook op Facebook is Sinterklaas terug te vinden via Sinterklaas in Delft. Op Twitter is het Sinterklaas Delft (@Sint2018).