Het is maar dat u het weet

Algemeen

Op donderdag 22 november van 18.00 uur tot 20.00 uur organiseert Delft Business Plaza een ondernemersbeurs in samenwerking met het Westcord Hotel te Delft. Tijdens deze beurs presenteren de Members van Delft Business Plaza zich aan particuliere en zakelijke bezoekers. Toegang voor bezoekers is gratis. Members van Delft Business Plaza krijgen een tafel om zich te presenteren. Er is een grote verscheidenheid aan Members van Delft Business Plaza, waardoor een bezoek de moeite waard is. Wil je ook als ondernemer op deze beurs staan? Neem contact op met Delft Business Plaza:
info@delftbusinessplaza.nl Locatie: WestCord Hotel Delft, Olof Palmestraat 2, Delft.

Op maandagavond 19 november 2018 organiseert EHBO vereniging Den Hoorn een nieuwe reanimatiecursus voor beginners / bedienen van een AED. Elke dag sterven 35 mensen in Nederland aan een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Thuis of op straat. Snelle hulp van buurtgenoten redt levens. De cursus wordt gegeven in de Rijstuin, Woudseweg 26, Den Hoorn. Aanvang: 19.30 uur. De cursus kost 35,00 euro. Diverse zorgverzekeraars vergoeden deze cursus. Aanmelden via e-mail: info@ehbodenhoorn.nl of via de Hartstichting. Na de cursus kunt u (niet verplicht) zich opgeven als burgerhulpverlener. Voor meer informatie kunt u terecht bij Edwin Rengelink op bovenstaand e-mail adres.

Donderdag 15 november staat weer een nieuwe Literaire Salon op de agenda, dit keer met Saskia Goldschmidt naar aanleiding van haar nieuwe boek 'Schokland'. Voor haar nieuwste roman verhuisde Saskia Goldschmidt naar het door aardbevingen getroffen Groningse platteland. In 'Schokland' onderzoekt ze wie je bent als je identiteit intens verstrengeld is met je geboortegrond. En hoe je overeind blijft staan als de wereld langzaam instort. Locatie: Vermeercentrum. Aanvang: 20.00 uur. Entree: 15 euro. Kaarten kunt u bestellen per e-mail, telefonisch 015-2121510 of kom gezellig langs in onze winkel. Zie ook: www.deomslagdelft.nl

Zondagmiddag is er weer een gezellige klaverjaswedstrijd in het parochiehuis van de Bartholomeuskerk aan de Veenweg 36 te Nootdorp. De zaal is open om 13.30 uur en we beginnen om 14.00 uur met klaverjassen. Deelname 5,00 euro. Tussendoor wordt er een loterij gehouden, een lot kost 1,00 euro. De netto opbrengst komt geheel ten goede aan het onderhoud van onze Bartholomeuskerk. Informatie: Piet Mooijman 015-3108379 of: p.mooijman@ziggo.nl

Woensdag 21 november komt Codeclub Oostland in bibliotheek Pijnacker, van 14.00 uur tot 16.30 uur. Kinderen van 8 tot 14 jaar kunnen kennismaken met de nieuwste snufjes op digitaal gebied, zoals workshops LEGO WeDo 2.0 (zelf een kleine robot bouwen). Bouwwerkjes maken die je helpen om de eerste stappen van het programmeren te zetten. Verder kunnen kinderen deelnemen aan Repair Kid. Met restanten kun je een kunstwerk maken, dat mee naar huis mag. Aanmelden is verplicht via de website www.bibliotheekoostland.nl. Kosten zijn 3,50 euro. Vol is vol!