De kenmerkende zij- en achterkant van de Mitsubishi L200.
De kenmerkende zij- en achterkant van de Mitsubishi L200.

Mitsubishi L200 gaat de concurrentiestrijd aan

Algemeen

De Mitsubishi L200 is vernieuwd.

Het is de 1-ton pick-up, die nog dit jaar ook in Europa zal worden geïntroduceerd.

Uiteindelijk zal de Mitsubishi L200 in ongeveer 150 landen worden aangeboden. Dit model van Mitsubishi is al veertig jaar op de markt. Nu is er de meest recente versie. De concurrentiepositie van de L200 is aanzienlijk versterkt, dankzij de krachtige styling met de nieuwste interpretatie van het Dynamic Shield-designconcept, het herziene 4WD-systeem voor nog betere offroad-prestaties en de nieuwste, actieve veiligheids- en rijhulpsystemen. Er is vooral winst geboekt op het gebied van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Op die vlakken is het model substantieel verbeterd. Maar ook op het gebied van comfort en rijgedrag voldoet de L200 aan de behoeften van particulieren.

Voorzijde
Hoe is de verschijningsvorm van de Mitsubishi L200. Zoals gezegd, de voorzijde wordt gekenmerkt door het Dynamic Shield-designconcept. De hoge motorkaplijn en de agressiever koplampen, die hoger geplaatst zijn, geven het model een nog imposantere uitstraling.

Gesculptuurd
Zijdelings zien we nieuw gesculptuurde carrosserievormen, met contrasterende, scherpe lijnen. Bredere wielkasten en opvallende accenten benadrukken de kracht van de Mitsubishi pick-up. De verlichting en de bumperdelen vormen een integraal onderdeel van het robuuste ontwerp en versterken de visuele breedte van de auto. Binnen is er een gerestyled interieur, met een moderne en robuuste uitstraling. Een nieuwe omlijsting voor de luchtroosters en het schakelpaneel. De hoogwaardige sfeer wordt mede bepaald door zacht aanvoelende materialen en het stikwerk op de middenconsole, armsteun en parkeerrem. De 4WD-versies van de Mitsubishi L200 zijn uitgerust met Super-Select 4WD voor optimale tractie en rijeigenschappen op elk type ondergrond, of Easy-Select 4WD waarmee eenvoudig kan worden geschakeld tussen verschillende rijmodussen voor verschillende typen ondergrond.

Preuninger Haagland
www.preuninger.nl