Bosch Car Service EDA de Heus, met links Omar Azahaf en rechts Paul van Winden. (foto: PR)
Bosch Car Service EDA de Heus, met links Omar Azahaf en rechts Paul van Winden. (foto: PR)

EDA de Heus ontwikkelt zich door in dynamische automotive-branche

Algemeen

DELFT - EDA de Heus is een bedrijf dat al meer dan vijftig jaar bestaat. Sinds 2003 is het bedrijf gevestigd in het huidige pand aan de Schieweg als Bosch Car Service autobedrijf.

Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot het uiterst moderne, universele autobedrijf van vandaag de dag. Het begon in 1966 met een benzinepomp, waarbij iets later in de garage diverse servicediensten verleend werden. In 1977 kwam er een tweede vestiging aan de Phoenixstraat met het VW-dealerschap. Daarna volgde er vanaf 1983 weer een periode op de basislocatie aan de Van Foreestweg, waar de werkzaamheden alsmaar toenamen. De volgende fase was vanaf 1987, met de verhuizing naar een ander pand aan de Rotterdamseweg. Hier werd het bedrijf SEAT-dealer, maar van de dealerschappen werd ook snel weer afgestapt. "Dealerschappen pasten uiteindelijk niet zo goed bij ons bedrijf", zegt de huidige eigenaar Aad van Winden. "Na een tussenfase in de TU-wijk, werd ik de eigenaar van het bedrijf EDA de Heus aan de Schieweg." Werken volgens de normen van Bosch Car Service betekent, dat er altijd volgens de fabrieksspecificaties wordt gewerkt. En dat betekent weer, dat er altijd van een superbe kwaliteit sprake is. "Onze monteurs zijn allemaal volgens de Bosch Car Service principes opgeleid", zegt eigenaar Aad van Winden. "En dat niet alleen, ze gaan ook regelmatig naar trainingen en cursusdagen." De monteurs van EDA de Heus leren dus werken met Bosch equipment, waar de moderne werkplaats mee uitgerust is. "Zij krijgen bovendien de nodige ondersteuning van de speciaal opgeleide Bosch Technische Specialisten die werkzaam zijn bij de Bosch Helpdesk", zegt Van Winden. "Hierdoor kunnen onze monteurs altijd dieper op de problemen ingaan. De Bosch Helpdesk is echt voor Bosch Car Service bedrijven, zodat in de werkplaats werkelijk alle denkbare problemen kunnen worden opgelost." Bosch staat aan de basis bij de ontwikkeling van bijna alle 'auto-elektronica', en daardoor is het natuurlijk geweldig dat Bosch Car Service deze know how volledig tot zijn beschikking heeft! De monteurs van EDA de Heus kunnen op de juiste manier werken met de Bosch-equipment. Hierdoor kunnen ze vrijwel alle storingen de baas zijn. Met de diagnose-apparatuur is snel duidelijk waar de problemen zitten. En het monteursteam staat vooraan bij de nieuwste technische ontwikkelingen. Natuurlijk staat EDA de Heus ook voor u klaar voor het uitlijnen, het doormeten van de werking van alle denkbare elektronica die in de moderne automobiel aanwezig is, de APK en alle verdere voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden!

Teamuitbreiding
"Ik prijs mij zeer gelukkig met ons team technisch vaardige en enthousiaste medewerkers", zegt Van Winden. "In een dynamisch bedrijf als het onze, staan de ontwikkelingen niet stil. Uiteraard maken 1ste Autotechnici al deel uit van ons team in de werkplaats. Om met alle ontwikkelingen in de automotive-branche mee te kunnen blijven gaan, zijn we nu op zoek naar wederom een gemotiveerde Autotechnicus. Als Bosch Car Service bedrijf moeten we altijd op niveau blijven. Daarom zoeken we nu een dynamische, enthousiaste, gediplomeerd 1ste Autotechnicus, die zich wil blijven ontwikkelen. Zo iemand sluit goed aan bij het team dat nu al in de werkplaats van EDA de Heus werkzaam is." Bosch Car Service EDA de Heus heeft een jarenlange ervaring op het gebied van APK en onderhoud. "Voor de keuring en bijhorende werkzaamheden vertrouwen wij op de kennis, ervaring van onze monteurs en apparatuur van Bosch. Onze APK-keurmeesters zien er streng op toe dat uw auto aan alle eisen voor verkeersveiligheid, milieu en registratie voldoet." Bosch Car Service EDA de Heus is verder het adres voor de aanschaf van occasions, zoekopdrachten, de bandenwissel, uitlijnen, aircoservice en GlasGarage Delft!

EDA de Heus
www.edaheus.nl