<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Wauw, ik sta in een boek!
Wauw, ik sta in een boek! (Foto: )

Signeersessie op kinderdagverblijf 't Knuffeltje

Kinderen van Delftse kinderdagverblijf 't Knuffeltje staan versteld. Zij herkennen zichzelf in het prachtige boek van hun muzieklerares.

Het was een bijzondere week op kinderdagverblijf 't Knuffeltje. De kinderen ontdekten namelijk dat zij in een echt boek staan.
De muziekpedagoog en vaste muziek juf op kinderdagverblijf 't Knuffeltje, mw. Félice van der Sande heeft deze week haar boek 'Muziekkwartier, ontwikkelingsgericht muziek maken in de kinderopvang' uitgebracht. Deze week kwam zij op 't Knuffeltje langs om haar boek persoonlijk te overhandigen aan de kinderen, die een prominente rol erin spelen.

Verrassing
Groot was dan ook de verrassing voor de kinderen toen zij zichzelf en hun vriendjes op foto's op de cover en in het boek herkend hebben. De kinderen zijn door een professionele fotograaf tijdens hun wekelijkse muziekles gefotografeerd met het grootste eindresultaat, zij schitteren als sterren op de prachtige foto's, die het boek compleet maken. Juf Félice verzorgt al vele jaren de muzikale vorming voor alle kinderen, ook de allerkleinsten. Zij heeft haar jarenlange ervaring samengebracht in een methodisch boek 'Muziekkwartier, ontwikkelingsgericht muziek maken in de kinderopvang'. Op de cover én in het boek staan de stralende kinderen van de kinderopvang 't Knuffeltje.

Kinderdag
Félice van der Sande komt iedere week bij kinderdagverblijf 't Knuffeltje om muziek educatie te verzorgen voor alle kinderen. Deze nauwe samenwerking bestaat al vele jaren en kent ieder jaar een hoogtepunt bij het feest in het kader van de internationale kinderdag. Félice heeft haar jarenlange ervaring verwerkt in een erg leuk boek. In het boek spelen de kinderen van 't Knuffeltje een prominente rol en het was erg leuk om de verbaasde gezichten te zien van de kinderen toen zij zichzelf zagen!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>