Afbeelding

Nieuwe uitstraling omgeving Van Foreestweg

Algemeen

Dinsdagmiddag heeft wethouder Hatte van der Woude de starthandeling verricht voor de bouwwerkzaamheden voor de PLUS supermarkt. Niet alleen de supermarkt krijgt een geheel nieuwe uitstraling, ook de omgeving Van Foreestweg wordt aangepakt.

Martin Panis is de ondernemer van de supermarkt: "Het is al jaren mijn wens een geheel vernieuwde supermarkt te realiseren voor de inwoners van de Kuyperwijk. Een supermarkt die inspiratie biedt en een veel breder assortiment heeft. Na de nodige voorbereiding zijn we nu daadwerkelijk gestart. En niet alleen de supermarkt wordt helemaal vernieuwd, er komen meer parkeerplekken en de omgeving krijgt een frisse, nieuwe uitstraling. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op het eindresultaat."
En de wethouder sprak tijdens deze bijeenkomst: "Ik heb met veel genoegen de starthandeling voor de werkzaamheden verricht. Deze uitbreiding gaat ongetwijfeld een versterking zijn voor het winkelgebied aan de Van Foreestweg."
De werkzaamheden in het gebied zijn inmiddels begonnen. In het tweede kwartaal van 2019 begint de aannemer met de uitbreidingswerkzaamheden van de supermarkt. Het is de verwachting dat de werkzaamheden eind 2019 zijn afgerond.