Ingrid ter Woorst komt in Den Hoorn vertellen over haar werk voor het Hoogheemraadschap Delfland
Ingrid ter Woorst komt in Den Hoorn vertellen over haar werk voor het Hoogheemraadschap Delfland

Lezing Hoogheemraadschap Delfland

Algemeen

DEN HOORN - Op woensdagavond 7 november vertelt Ingrid ter Woorst in de Kickerthoek over het werk van het Hoogheemraadschap van Delfland.

Wat doet het waterschap, wat is daarbij haar rol en wat kunnen wij bijdragen aan de kwaliteit van het water in onze gemeente en het opvangen van de gevolgen van de klimaatverandering?

Bijeenkomst
Elke maand organiseren inwoners van Den Hoorn een bijeenkomst waarbij verschillende mensen verhalen vertellen. Diverse onderwerpen kunnen daarbij aan bod komen. Tijdens de bijeenkomsten is er ruimte om anderen te ontmoeten. Contacten met anderen kunnen je leven verrijken.
Op woensdag 7 november komt hoogheemraad Ingrid ter Woorst vertellen over het werk van Delfland en waarom zij daar met zoveel passie aan bijdraagt.
Ter Woorst: "Het werk van de waterschappen wordt steeds complexer. Lange droge zomers als die van dit jaar stellen ons voor grote uitdagingen, net als de hoosbuien die steeds talrijker worden. Daarnaast is de waterkwaliteit in ons gebied een continu punt van aandacht. Ons werk is belangrijk voor de leefbaarheid van het gebied. Het is veelomvattend en vraagt steeds meer om samenwerking. Met inwoners, ondernemers, boeren, tuinders…Ik vind het daarom ontzettend leuk om hierover te komen vertellen aan de inwoners van Den Hoorn en omgeving. Ik ben ook erg benieuwd welke vragen er leven."

Locatie
De lezing van Ingrid ter Woorst over het werk van Delfland wordt gehouden in de grote zaal van de Kickerthoek, Prins Willem Alexanderhof 2 in Den Hoorn. Inloop: vanaf 19.00 uur. Start lezing: 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig. Toegang is gratis. Graag tot ziens op woensdag 7 november!