De speelgoedbeurs Harlekino, geef je speelgoed een tweede of derde leven.
De speelgoedbeurs Harlekino, geef je speelgoed een tweede of derde leven.

Jubileumeditie Speelgoedbeurs Harlekino

Algemeen

Spelotheek Harlekino houdt op zaterdag 3 november, al weer voor de 25ste keer, een grote speelgoedbeurs. Het is deze keer dus een jubileumeditie.

De grote speelgoedbeurs duurt van 9 tot 12 uur en vindt plaats in de basisscholen Ackerweide en Bonte Tol aan de Gantellaan in Pijnacker.
Iedereen kan hier speelgoed kopen en verkopen, de toegang tot deze extra feestelijke speelgoedbeurs-editie is zoals altijd gratis!
We leven in een tijd waarin duurzaamheid belangrijk gevonden wordt. Daarom is deze beurs een ideale plek: hier kunnen we namelijk er samen voor zorgen dat speelgoed hergebruikt wordt. Al vele jaren is de beurs van Harlekino dé plek waar allerlei mooi speelgoed, zoals babyspeelgoed, spellen, poppen, buitenspeelgoed, verkleedkleding, Lego, Playmobil en nog veel meer, een tweede of zelfs derde eigenaar krijgt.
Nieuw dit jaar is dat je ook met PIN kan betalen, aldus de organisatie.
Wil je ook speelgoed verkopen, dan kun je een verkoopnummer aanvragen tot 2 november om 12 uur. Kijk voor meer informatie op www.speelotheekharlekino.nl, waar ook de spelregels en verkooptips vermeld staan. Volg het laatste speelgoedbeursnieuws ook via Facebook.com/speelharlekino.