De Règâhs, Johan Bierbar van Sevilla. (foto: Maarten Ederveen)
De Règâhs, Johan Bierbar van Sevilla. (foto: Maarten Ederveen)

Instore concert de Règâhs

Algemeen

De rasechte Hagenezen van de Règâhs laten zich niet in een hokje duwen. En zijn ook niet óf voor de Beatles óf voor de Stones!

Na het verschijnen van 'Bes-tof de Beatles', werd er regelmatig door het publiek gevraagd wanneer 'Bes-tof de Stones' zou verschijnen. Nou, daar is 'ie dan: vol verrassend gevoelige liedjes én natuurlijk de nodige Haagse humor. En zondag 28 oktober is in de winkel van Velvet Music Delft vanaf vier uur te horen hoe dat klinkt.
De Règâhs zijn niet alleen wereldberoemd in Den Haag, maar veroveren ook steeds meer de harten van de mensen daarbuiten. Mede dankzij hun theatershows waarmee zij door het land trekken en vele muziek-, theater- en taalliefhebbers weten te raken. Het unieke van De Règâhs zit 'm in de combinatie van flamenco, pop, rock en wereldmuziek met traditioneel Haagse liedjesteksten vol humor. 'Hondagt praucent flamingau' zoals ze het zelf noemen.
Het instore-optreden vindt plaats op zondag 28 oktober om 16.00 uur in de winkel van Velvet Music Delft langs de Voldersgracht en de toegang is gratis. De cd 'Bes-tof de Stones' zal natuurlijk in de winkel verkrijgbaar zijn en de Règâhs zullen na het optreden hun album signeren.