Afbeelding
Foto: Wim van Egmond

Wedstrijd bij Papaver Delft

Algemeen

In Duurzaamheidscentrum De Papaver aan de Korftlaan 6 in Delft hangen nu prachtige microscopie-foto's van het Nederlands Genootschap voor Microscopie. Bezoekers zijn soms verbijsterd dat al dat kleins zó mooi kan zijn.

Bezoekers die aan deze expositie mee willen doen, zijn welkom. Liefhebbers kunnen dan namelijk macro-foto's van de natuur inleveren (planten, dieren, enz). Foto's dus waarbij je heel dicht op je onderwerp een mooie foto maakt. De foto's krijgen een plek op de expositie en ze zijn ook op de website van de Papaver te zien.Meedoen kan vanaf nu. Half februari kiest een jury de drie mooiste uit. Tijdens de expositie kan ook het publiek meestemmen.

Fantasiedieren
Kinderen kunnen ook meedoen. Op de microscopiefoto's zie je vaak gekke dieren die mensen niet eerder zagen. Kinderen kunnen tijdens de expositie hun eigen fantasiedier tekenen. Alle tekeningen krijgen een plek in de gang van De Papaver. Ook kiest een jury het meest bijzondere fantasiedier uit. En ook hier kan het publiek meestemmen. Microfoto's, macrofoto's én fantasiedieren: er is de komende tijd wel heel erg veel te zien en te ontdekken in De Papaver.

Duurzaam gedrag
De Papaver is hét Duurzaamheidscentrum van Delft. Wat houdt dat in? De Papaver inspireert je tot duurzaam gedrag, verbindt natuur- en milieu organisaties en duurzame initiatieven en slaat bruggen naar toekomstige generaties via natuureducatie en beleving. Leerlingen van alle regionale basisscholen worden vertrouwd gemaakt met de natuur om hen heen in boeiende natuurlessen. Maar ook voor het hele gezin worden er leuke, leerzame en duurzame activiteiten georganiseerd.
www.papaverdelft.nl