<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Van Zon voor het betere schoonmaakwerk.
Van Zon voor het betere schoonmaakwerk. (Foto: )

Professioneel schoonmaakgerei haal je bij Van Zon

DELFT – Wie kwaliteitsproducten zoekt op het gebied van reiniging en schoonmaak, kan zijn licht opsteken bij de hierin gespecialiseerde groothandel van Van Zon aan de Spoorsingel 50-54.

In een stad waar de historie voor het oprapen ligt, zijn steevast bedrijven te vinden met een lange en rijke geschiedenis. Dat geldt ook voor de onderneming van Casper van Zon. Hij vormt alweer de vijfde generatie binnen het familiebedrijf, dat Van Zons betovergrootvader ooit begon door middel van de handel in oliën en vetten. De focus werd allengs verlegd naar zeep, en de familie Van Zon runde lange tijd een zeepfabriek die achter het huidige bedrijfspand gesitueerd was. De geveltekst aan de straatzijde luidt dan ook niet voor niets 'Van Zon voor zeep'.
Tijden veranderen. Het spoorviaduct dat een halve eeuw voor Van Zons bedrijfspand lag, is inmiddels omgevormd tot een tunnel en met de afronding van de werkzaamheden bovengronds gaat het er allemaal steeds mooier uitzien. De zeepfabriek heeft eveneens het veld geruimd en Van Zon verdient nu de kost met een groothandel in reinigingsmiddelen, chemicaliën en reinigingsapparatuur. Zeep maakt nog altijd deel uit van het assortiment, maar wordt nu in de opslagruimte vergezeld van producten als chloor, zwavelzuur en zware ontvetters, bestemd voor de zware industrie. Verder verkoopt de Delftse onderneming schrobzuigmachines aan bijvoorbeeld supermarkten. "Een bezorgende groothandel", omschrijft Van Zon zijn zaak met betrekking tot de industriële producten waarin wordt gehandeld.

Hazon en Numatic
Voor de particulier die kwaliteitsproducten wil aanschaffen op het gebied van reiniging is de winkel van Van Zon aan de Spoorsingel 50-54 van maandag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend. Hier kunt u terecht voor de reinigingsproductenlijn van Hazon: meer dan dertig producten, van allesreinigers en vloerverzorgende producten tot ontvetters en ontkalkers en producten voor de persoonlijke verzorging zoals handzeep.

De betere schoonmaak
Verder heeft Van Zon allerhande borstelwerk, poetspapier en –lappen in huis voor het betere schoonmaakwerk. Wie aan een nieuwe stofzuiger toe is, kan bij Van Zon kiezen uit een hele lijn professionele reinigingsmachines van Numatic (het stofzuigermerk met de 'oogjes'). En binnenkort wil Van Zon de stap naar de webshopwereld wagen, met een eigen website (www.cvanzon.nl) waar het brede assortiment van de groothandel voortaan te vinden en met één enkele muisklik te bestellen is.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vandaag zijn de Europese Parlementsverkiezingen 2019. Heeft u ook gestemd?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>