De huizen vlak bij het park in de Schoemaker Plantage.
De huizen vlak bij het park in de Schoemaker Plantage.

Herenhuizen aan het park in de Schoemaker Plantage

Algemeen

De herenhuizen aan het park in de Schoemaker Plantage hebben vier eigenschappen die ze heel bijzonder maken.

Aan de rand van het park van de Schoemaker Plantage in Delft worden zeventien herenhuizen gebouwd. De huizen staan aan het park en hebben daarom een geweldig uitzicht, maar ze hebben nog veel meer bijzondere eigenschappen. Deze herenhuizen zijn bijzonder en gewild en de makelaar wilde graag vertellen waarom.

Praktijk aan huis
Wat niet meteen opvalt, maar wat wel degelijk bijzonder is: op de begane grond van de herenhuizen is er ruimte voor een kantoor of een praktijk aan huis. Er blijft genoeg ruimte over om te wonen, de royale huizen hebben namelijk een woonoppervlakte van 185 tot zelfs 217 vierkante meter.

Gigantisch dakterras
Wat wel in het oog springt, dat is het gigantische dakterras van circa 50 vierkante meter, waarover deze huizen beschikken. De herenhuizen hebben geen tuin, maar wel een groot dakterras gelegen op het zuidwesten. Handig voor wie wil kiezen voor gemak en comfort.

Koperen erkers
Wat de makelaars opvalt, is dat kopers enthousiast zijn over de erkers aan de parkzijde. De helft van de herenhuizen wordt opgeleverd met een handgemaakte koperen erker. Dit geeft de huizen een bijzondere uitstraling en zorgt voor nog meer daglicht.

Uitzicht
En last but not least: deze huizen zijn bijzonder vanwege het uitzicht. "We hebben het er al over gehad, maar het uitzicht is de nummer één reden waarom mensen in deze huizen willen wonen", aldus de makelaar. "De huizen staan aan het park en omdat je hier woont op de eerste verdieping, heb je een geweldig uitzicht op de natuur, het leven en de spelende kinderen in het park."

Fase 1 en 2 van de Klinkerbuurt 3 zijn verkocht, er is nog een aantal herenhuizen te koop in fase 3. Kijk voor meer informatie op www.schoemakerplantage.nl. De verkopend makelaars zijn Van Silfhout & Hogetoorn in Delft en Olsthoorn Makelaars in Den Haag.