Nieuwbouw in Nieuw Delft.
Nieuwbouw in Nieuw Delft.

Programma Nieuw Delft Presenteert

Algemeen

De projectorganisatie Nieuw Delft opent de deuren voor jong en oud met Nieuw Delft Presenteert nummertje 3, en wel op zaterdag 6 oktober.

U kunt op de open dag zowel binnen als buiten nader kennismaken met Nieuw Delft. Uw bezoek start op het stadskantoor bij de ingang aan de Coenderstraat, de deuren staan open tussen 10.00 en 14.00 uur.
Op het stadskantoor zijn medewerkers van Nieuw Delft, architecten, zelfbouwgroep GO Van Leeuwen en partners als Ballast Nedam en BPD aanwezig om u meer te vertellen over hun plannen en het woonaanbod. U kunt de maquette bekijken en er zijn presentaties over het Van Leeuwenhoekpark, van stedenbouwkundige Arjaan Hoogenboom, Park Spoorloos door Mark Rotteveel van de Koninklijke Ginkel Groep en 'Werken met bouwgroepen is leuk/CPO' van Liesbeth Janson, architect van de zelfbouwgroep Van Leeuwenhoek.
Wandelen in Nieuw Delft
U kunt op eigen gelegenheid via een vooraf uitgestippelde route een wandeling maken in Nieuw Delft. Onderweg vertellen onder meer Smit's Bouwbedrijf en Vink Bouw van het gebouw Antini en drie CPO's –Collectief Particulier Opdrachtgeverschap op veld 3-, Pieter van Foreest met het initiatief op veld 6 en Stebru van de Superlofts in de Coendersbuurt u graag meer over hun plannen.

Exclusieve rondleiding
De route kunt u ophalen op het stadskantoor. Nieuw Delft organiseert ook exclusieve rondleidingen door de Coendersbuurt, Park Spoorloos en naar veld 3 waar zelfbouwgroep van Leeuwenhoek (CPO) hun appartementengebouw realiseert. Bent u geïnteresseerd in zo'n rondleiding, dan kunt u een mailtje sturen naar nieuwdelft@delft.nl. Het aantal beschikbare plekken per rondleiding is beperkt. De rondleidingen starten op het stadskantoor.