Stefanna staat uitgebreid stil bij haar 45-jarig jubileum!
Stefanna staat uitgebreid stil bij haar 45-jarig jubileum! Foto: Gerard Vellekoop

Stefanna viert 45-jarig jubileum

Algemeen

DELFT - In de maand oktober bereikt Woonzorgcentrum Stefanna haar jubileum van maar liefst 45 jaar! Dit wordt uitgebreid gevierd met een spetterende feestweek van maandag 1 tot en met zondag 7 oktober voor bewoners, familie, mantelzorgers, collega's en vrijwilligers en bezoekers.

Feestelijke opening
Maandagochtend 1 oktober start de feestweek met een heerlijk verwenontbijt. In de middag wordt de week feestelijk geopend door Marja van Bijsterveldt-Vliegenthart, burgemeester Delft en Diny Bresser, bestuurder Pieter van Foreest. Een draaiorgel zal gezellige deuntjes spelen, terwijl de aanwezigen worden getrakteerd op koffie en gebak.

Activiteiten
De hele week staan er allerlei leuke activiteiten op het programma, waaronder muzikale optredens en een houtdemonstratie en -workshop. Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober zijn er modeltreinen te bewonderen in de hal.

Beeldentuin
Een bezoek aan de tuin van het Pieter van Foreest Woonzorgcentrum Stefanna is ook zeker de moeite waard. Tot en met zondag 7 oktober 2018 is de nieuwe tuin van Stefanna omgetoverd tot een beeldentuin die samengesteld is door Stichting Op Visite. Twaalf kunstenaars tonen diverse beelden en er zijn rondleidingen, demonstraties en workshops. De bijzondere beeldentuin is dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken voor iedereen.

Programma
Het programma van alle met het jubileum samenhangende activiteiten is te vinden op beeldenindetuin.weebly.com en in Woonzorgcentrum Stefanna zelf.

Adres: Stefanna, Aart van der Leeuwlaan 904, 2624 LW Delft.