Afbeelding

Van Daal gaat mee als Aankoopmakelaar tijdens Open Huis

Algemeen

DELFT – Van Daal Makelaardij bestaat dit jaar alweer dertien jaar en is ondanks de tegenwind tijdens de langdurige crisis enorm gegroeid en een begrip in Delft en omstreken geworden.

Het makelaarskantoor van Jan-Paul van Daal is met name actief op de Delftse woningmarkt, van startersappartement tot luxe grachtenpand of exclusieve villa. Jan-Paul van Daal is enthousiast over de verkoopresultaten op dit moment. "In de afgelopen twaalf maanden wisten wij met ons enthousiaste zo'n 150 huizen te verkopen. De woningmarkt is verbeterd en dat zien we duidelijk terug in de verkoopresultaten", zegt hij. "We zien tegelijkertijd een opvallende toename in het aantal zoekopdrachten. Waar de mensen de afgelopen jaren zelf zochten, zien zij kennelijk in de huidige markt weer het nut van een aankoopmakelaar die ook op zoek gaat naar een geschikt huis en mee gaat naar bezichtigingen."

NVM Open Huis
Op 6 oktober is er weer een landelijke NVM open huizen dag. "Ook wij doen daar weer met meerdere woningen aan mee", vertelt de energieke makelaar. "Je ziet dat door de hoge verkoopsnelheid het actuele woningaanbod is afgenomen en dat het aantal deelnemers aan het open huis daardoor ook minder groot is."
Desondanks is ook een aantal huizen die net te koop zijn gekomen tijdens het open huis voor het eerst te bezichtigen. "Houd de websites en Funda daarom dus goed in de gaten. Zelfs op de laatste dag voor het open huis kunnen er nog nieuwe deelnemers bij komen."

Makelaars paraat
Van Daal Makelaardij is één van de grootste kantoren in de regio en heeft meerdere makelaars die voor u klaar staan. Tijdens het open huis op 6 oktober kunt u het kantoor van Van Daal aan de Voldersgracht 33 bezoeken voor meer informatie, maar ook om direct een NVM Aankoopmakelaar in de arm te nemen om één van de deelnemende woningen te bezichtigen. "We hebben een speciaal open huizen tarief deze dag en werken op basis van no cure no pay", benadrukt Jan-Paul van Daal enthousiast.

Verkooptest verkopers
Wat is de Verkooptest op de website precies? De makelaar analyseert aan de hand van alle gegevens uw verkoopkansen. "U krijgt inzicht in de waarde van uw woning en wordt geadviseerd over de te hanteren vraagprijs", legt Van Daal uit. "Ook stellen wij u op de hoogte van de verkooptijd die verwacht wordt en geven inzicht in 'concurrerende' woningen op de markt."

Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33
2611 EV Delft
(015) 212 73 00
www.vandaalmakelaardij.nl

Afbeelding