Het team van De Hypotheker Delft, vlnr Harpert, Rick, Olaf, Sascha, Michel, Sapoeti, Megan, Sanne en Arjan.
Het team van De Hypotheker Delft, vlnr Harpert, Rick, Olaf, Sascha, Michel, Sapoeti, Megan, Sanne en Arjan.

Sta sterk met 'Koop op zeker' van De Hypotheker

Algemeen

DELFT - In deze overspannen woningmarkt kiest een verkoper voor een kandidaat-koper die eigen vermogen heeft. Of voor iemand die via De Hypotheker Delft de garantie kan geven dat hij de hypotheek rond krijgt.

Kortom, bij drie biedingen kiest de verkoper voor het beste bod, waarbij elk voorbehoud is komen te vervallen. De Hypotheker Delft kan mensen dus op voorhand de zekerheid geven, dat ze een hypotheek kunnen krijgen. Dat zal hun onderhandelingspositie flink verbeteren. "Komt hier iemand met plannen voor het kopen van een huis, dan beginnen we met een plan maken voor de toekomstige hypotheek", legt adviseur Olaf Verschoor uit. "We gaan vooralsnog uit van een fictieve woning. Op basis van alle stukken van de klant, toetsingen en eventuele BKR-registratie. We geven op voorhand duidelijkheid over de hoogte van de hypotheek, zodat straks geen financieringsvoorbehoud hoeft worden gegeven. Alles is immers al in kaart gebracht en alle toetsingen zijn al gedaan. Hiermee sta je sterker in het biedingstraject en de taxaties zullen ook snel gerealiseerd kunnen worden."
De Hypotheker Delft helpt mensen hiermee snel goed op weg. "Door op voorhand de garantie te geven dat de hypotheek rond komt, kun je vrijuit bieden op het huis, zonder financieringsvoorbehoud", aldus Verschoor.
Het voordeel is, dat de verkoper zeker zal weten dat zijn huis verkocht zal worden. In deze overspannen woningmarkt met veel vraag en een wat kleiner aanbod heeft die de neiging snel te kiezen. "Hij kijkt dus hoofdzakelijk naar de snelle bieder", gaat Verschoor verder. "Daarom is het voor mensen die plannen hebben om een huis te kopen raadzaam om eerst eens bij ons binnen te lopen."
De Hypotheker Delft aan de Westvest 1 is te bereiken via (015) 214 29 72.
Of kijk voor meer informatie op
www.hypotheker.nl/vestigingen/
zuid-holland/delft/westvest.