Peter Wijnmaalen (r.) is blij met Arno Preuninger (m.) en Peter Jonkers Both (l.)
Peter Wijnmaalen (r.) is blij met Arno Preuninger (m.) en Peter Jonkers Both (l.)

Wijnmaalen Schoonmaak blij met Preuninger Automotive

advertenties

DELFT - Deze week werd de hernieuwde samenwerking tussen Wijnmaalen bv Schoonmaak- en bedrijfsdiensten en Preuninger Automotive beklonken op de parkeerplaats van Rodi Media.

Waarom daar? Omdat de tien nieuw door Wijnmaalen bv aangeschafte auto's op vakkundige wijze bestickerd zijn door Rodi Sign & Print, vertegenwoordigd door Peter Jonkers Both.

Arno Preuninger van Preuninger Automotive:
"Peter Wijnmaalen en ik werken al jaren samen, tot grote tevredenheid van beide partijen. Hij kiest voor ons vanwege de ontzorging die we bieden. Wij nemen het onderhoud van zijn wagenpark, in totaal twintig auto's groot, uit handen. Dit keer is een helft van de auto's vervangen door nieuwe modellen: 7 Fiat Fiorino's, 2 Fiat Doblò Cargo's en 1 Fiat Talento. Binnen twee jaar wordt het tweede gedeelte van het wagenpark vernieuwd. Dan rijdt Wijnmaalen bv weer helemaal fris, fruitig en professioneel bestickerd in de rondte."

Peter Wijnmaalen van Wijnmaalen bv Schoonmaak- en bedrijfsdiensten:
"We hebben een inschrijving uit laten gaan en van de zes gegadigden bleek Preuninger Automotive de meeste economisch vriendelijke. We hebben alle voors en tegen echt goed tegen het licht gehouden en Preuninger kwam als beste naar voren. Preuninger Automotive bleek één van de weinigen die kon bieden wat wij wilden hebben."