Marc Bartels
Marc Bartels

Betaalbaar keuken- en baddesign bij Grando Delft

advertenties

Grando Keukens & Bad levert al sinds 1965 betaalbaar keuken- en baddesign. "Samen bespreken we uw wensen en is er altijd een keuken of badkamer naar uw wens. Een uitgebreide collectie en uitstekende service!"

Grando Keukens & Bad Delft is een echte keukenspecialist. Op Woonboulevard Leeuwenstein heeft deze zaak een showroom met een oppervlakte van 850 vierkante meter. In de showroom zijn de nieuwste keukens en badkamers te zien. Grando Delft staat voor ontwerp op maat. "Wij bieden serviceverlening op een heel hoog niveau", zegt eigenaar Bartels. "Waar mogelijk wordt de service binnen 24 uur afgehandeld."

Persoonlijk advies
"In onze showroom doet u grandioze ideeën op en nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om naar u te luisteren", vertelt Bartels. "Uw wensen worden vertaald naar een realistische 3D-tekening met een persoonlijk advies. Indien gewenst kan Grando Delft ook extra servicewerkzaamheden voor u verzorgen; zoals de demontage van uw oude keuken of badkamer, leidingen verleggen, stukadoren en tegelwerk. Zij gaan pas weg als alles werkt. Vooraf ontvangt u uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen. Zo kiest u met een gerust hart de badkamer of keuken waar u altijd van droomde."

Laat u inspireren! Vraag het gratis Grando Inspiratie Magazine aan op grando.nl, boordevol stijltips en trends. Of kom snel een kijkje nemen in de Grando Showroom!

Algemene informatie
Grando Keukens & Bad
Schieweg 3
2627 AN Delft
015-2611994
www.grando.nl/delft