Bezoekers van het Sportfondsenbad aan de Weteringlaan zijn in hun nopjes met de nieuwe, luie trap
Bezoekers van het Sportfondsenbad aan de Weteringlaan zijn in hun nopjes met de nieuwe, luie trap

Sportfondsenbad Weteringlaan toegankelijker

advertenties

DELFT – Door de installatie van een zogenaamde 'luie trap', een eenvoudig begaanbare trap met een kleine hellingshoek, is het Sportfondsenbad aan de Weteringlaan nog toegankelijker geworden voor ouderen en mensen die minder mobiel zijn.

Manager Nelly Veenstra is net zo enthousiast over de nieuwe aanwinst als 'haar' bezoekers:
"De trap is een week in gebruik en deze aanpassing is al meteen een groot succes. We merken dat de bezoekers van ons zwembad er heel verguld mee zijn. Ik hoor alleen maar positieve reacties. Eén van de mooie reacties was van een bezoeker met een seniorenleeftijd. Hij sprak van een 'koninklijke trap'. Daar doen we het voor."

Transitie
"Kijk, we zitten in een transitie naar nieuwbouw wat in 2024 zijn uiteindelijke beslag zal krijgen. Onze andere locatie, het Zwem- en Squashcentrum Delft aan de Clara van Sparwoudestraat, sluit eind december haar deuren. De luie trap is één van de veranderingen die we hebben ingevoerd om ook de bezoekers van het Zwem- en Squashcentrum nog meer voor ons bad te interesseren."

Aanpassingen
In 2019 volgen er nog enige aanpassingen met betrekking tot de openingstijden, de zwemlessen en doelgroepgerichte activiteiten. Kortom: we proberen alles in het werk te stellen om de transitie naar de op handen zijnde nieuwbouw zo rimpelloos te laten verlopen. Tot aan die tijd is iedereen van harte welkom is ons prachtige ge-update Sportfondsenbad."

Bij Sportfondsenbad Delft aan de Weteringlaan kunt u ook heerlijk onder de zonnebank of lekker naar de sauna. Kijk voor alle prijzen, tijden en activiteiten op de site: www.sportfondsenbaddelft.nl