Ford, de auto met USA-allure.
Ford, de auto met USA-allure.

Super Saturday bij Ardea Auto: 'What's going on here?'

Algemeen

Eerder deze week werd ik aangeklampt door een robuuste Amerikaanse toerist. Hij knauwde iets naar me, wat leek op 'What's going on around here?'

Nietsvermoedend vroeg ik hem wat hij bedoelde. Toen viste hij een krant uit zijn rugtas en toonde me een grote advertentie van Ardea Auto. Er stond groot 'Super Saturday'!
Glimlachend luisterde ik naar zijn verhaal. Hij werkt bij een autobedrijf en vertelde dat Ford-dealers in de USA weleens een Super Saturday organiseren, waar veel bezoekers op af komen. Maar volgens hem doet Ardea Auto dat beter. Veel beter! Hij wijst naar de advertentie: "The best prices ever", zegt hij met veel overtuiging. En vervolgt: "gratis E-bike for 1.595,-. That's really cool, man." Als ik hem vertel dat je ook kunt kiezen voor de helft van dat bedrag als extra korting, schiet hij in de lach. "Smart deal anyhow". Dan vraagt hij wat 'voordeel 5.379 euro' betekent. Bij mijn uitleg valt zijn mond open van verbazing. "Go and get that new Ford at Super Saturday", spoort hij me aan.
Super Saturday dus, alleen bij Ardea Auto. Uitsluitend op zaterdag 29 september van 8.00 tot 18.00 uur, met duizenden euro's voordeel op nieuwe Ford-modellen, zowel op de personenenauto's als op de bedrijfswagens, zoals de Ford Transit Custom en Courier. Aantrekkelijke financieringsmogelijkheden, privé-lease aanbiedingen en ook extra voordeel op 650 jonge occasions met garantie. Check alle info op ardeaauto.nl.
Een laatste aansporing van iemand die het weten kan: "Go and get that deal of the year!"